• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Çok para kazanamadık ancak çok gönül kazandık!

Çok para kazanamadık ancak çok gönül kazandık!
Pendik Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Mali Genel Kurulu, Dolayoba Duduzar Turistik Tesislerinde yapıldı.

Divan başkanlığını Ümraniye  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız’ın yaptığı genel kurula; Pendik  Kaymakamı Osman Tunç, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Emniyet Müdürü Ahmet Irmak, esnaf odalarının başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çevre ilçelerin esnaf ve kefalet kooperatifleri başkanları ile çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

dsc_0022.png

Pendik Kaymakamı, belediye başkan yardımcısı ve Ak Parti İlçe Başkanı mali genel kurulda kısa birer konuşma yaptılar. Kooperatifin 2015 yılı gelir ve giderlerinin raporlar halinde okunarak oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda konuşan Pendik Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi, "Devletimizin vatandaşa vermiş olduğu bu imkanları bizler de aracı kurum olarak  takip edip, amacına ulaşma noktasında hassasiyetle çalışıyoruz."

Hüsamettin Elçi, her zamanki gibi yine duygu dolu bir konuşma yaparak, "Bütün hesaplar defterde kayıtlı, aynı zamanda kafamda da kayıtlı, daha önemlisi kalbimde kayıtlı. Ben ve ekibim bu kurumun 25 kuruşunu yanlış bir yere harcamadık, yemedik ve yedirmedik. Alnımız açık, başımız diktir. Maksat çok para kazanmak değil, ortaklarımızı, esnafımızı mutlu ve memnun etmektir. Esnaf mutlu olur yüzü gülerse, ülkemiz mutlu olur, halkımız mutlu olur ve tüm insanlar mutlu olur.  Biz bu şiarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeeğiz." ifadesinde bulundu

Elçi, "Bugün burada mali genel kurul toplantımızı yapmaktayız. Siz ortaklarıma açıkça çağrıda bulunuyorum; ortaklarımızın yarısı değil, yüzde otuz’u değil, yirmisi değil, şayet yüzde onu bana ve ekibime güvenmiyorsa şimdi hemen burada görevi bırakmaya hazır ve nazırız. Tekrar soruyorum güveniniz var mı-yok mu?" Bu sözler üzerine salondaki ortakların tamamı ayakta alkışlayarak kendisine güvenlerinin tam olduğunu ifade ettiler.

Hüsematten Elçi'nin konuşması, salonda duygu dolu anların yaşanmasına sahne oldu.

dsc_0035.jpgdsc_0035.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113