• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Belge ticareti yapanları vatandaş affetmeyecek

Belge ticareti yapanları  vatandaş affetmeyecek
Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Başkanlığı Ülküde birlik adı altında istişare toplantısı düzenledi.

Pendik İlçe Başkanlığının düzenlediği istişare programına Genel Başkan Yardımcısı. Edip Semih Yalçın, İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MYK Üyesi Erdem Karakoç, İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İl Yöneticileri; STK Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı Yüksel Cebe, konuşmasında, " Zor ancak bir o kadar da kutlu görev için gece gündüz çalışacağız. Ülkemiz çok hassas ve sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Partimizde bu hassas ve sıkıntılı dönemi atlatmak için tarihte olduğu gibi bu günde sadece Türk Milleti ile beraber hareket etmekte, milletimizin yanında, milletimizle ittifak halindedir. Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanından üyesine kadar her ferdinin benimsemiş olduğu ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayışla hareket etmektedir.
MHP kadrolarının kuruluşundan günümüze kadar Türk Milleti haricinde hiçbir yapıyla ittifak içinde olmamıştır ve Türk milleti var oldukça da milletin haricinde hiçbir yapıyla birlikte olmayacaktır."dedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, milletvekili İzzet Ulvi Yönter ve il başkanı Mehmet Bülent Karataş Pendik’in sorunlarını TBMM’ye taşıyacaklarını ve sonuçlarını takip edecekleini söylediler. Ayrıca partilerinin her ne pahasına olursa olsun ülke menfaatini ön planda tutacaklarını, siyasi parti olarak yabancı güçlerle dün olduğu gibi bugünde işbirliği yapmayacaklarını, özellikle bazı partiler gibi belge ticareti üzerinden bir siyasi rant sağlama yoluna gitmeyeceklerini, bu ticareti yapan partilere vatandaşın sandıkta ağır bir hesap soracağına inandıklarını ifade ettiler.

belge.jpg

belge-ticareti-2.jpg

bilala.jpg

belgesi.jpg

enginunu.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113