• BIST 9894.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

'Akm Muhteşem Bir Merkeze Dönüşmüş'

'Akm Muhteşem Bir Merkeze Dönüşmüş'
AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini değerlendirerek “Pendik’te görev yaptığım yıllarda bu salonun çok tozunu yuttum. Şimdi muhteşem bir merkeze dönüşmüş.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini değerlendirerek “Pendik’te görev yaptığım yıllarda bu salonun çok tozunu yuttum. Şimdi muhteşem bir merkeze dönüşmüş. Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’e bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

dog-rkeze-donusmus-4.jpg

AK Parti Ankara Milletvekili ve Başbakan Eski Yardımcısı Yalçın Akdoğan Pendik’e geldi. Moderatörlüğünü Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in yaptığı ‘Siyasi Liderlik ve Erdoğan’ konulu söyleşiye katılan Akdoğan, 90’lı yıllarda görev yapığı Pendik’i ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabını anlattı. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşide AKM’nin yeni halini değerlendiren Akdoğan, “Görev yaptığım zaman bu salonun çok tozunu yuttum. Şimdi ise muhteşem bir merkeze dönüşmüş. Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’e bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Geçmişteki Cumhurbaşkanları darbeleri engelleyemedi”

Yalçın Akdogan ‘Lider’ adlı kitabını anlatarak “Bu kitap aslında bir siyasetname. Erdoğan’ın üzerinden liderliği anlatan bir kitap yazdım” dedi. Erdoğan’ın başarısında cesarretinin büyük rol oynadığını belirten Akdoğan, “ Erdoğan mücadeleye inanan bir lider. Cesareti başarısında büyük rol oynuyor. Geçmişte de Cumhurbaşkanları vardı ancak hiçbiri darbeleri engelleyemedi. Uyguladığı politikalar da başkası olsa ‘aman ABD’yi kızdırmayalım’ der” şeklinde konuştu.

Söyleşinin ardından Lider adlı kitap için imza töreni düzenlendi. Yalçın Akdoğan konukları kırmayarak programa katılan herkes için kitabını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113