• BIST 8800.18
  • Altın 2238.004
  • Dolar 32.339
  • Euro 35.0904
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Ahmet Cin koltuğu bıraktı!

Ahmet Cin koltuğu bıraktı!
Ahmet Cin, koltuğunu Süreyyapaşa İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri Işıl Baltacı, Rukiye Bahar Yüksel ve Bartu Kayra Aktaş’a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneğine uyan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, koltuğunu Süreyyapaşa İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri Işıl Baltacı, Rukiye Bahar Yüksel ve Bartu Kayra Aktaş’a devretti. Müdürleri arayarak talimatlarını veren öğrencilerin ardından öğretmenleri Ayfer Kevser’e de sürpriz yapan Başkan Cin, onun da çocukluk hayalini gerçekleştirdi.

ininederes.jpg

Öğretmenleri Ayfer Kevser’le birlikte Başkanlık makamına gelen Süreyyapaşa İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri Işıl Baltacı, Rukiye Bahar Yüksel ve Bartu Kayra Aktaş, Belediye Başkanı Ahmet Cin tarafından ağırlandı. Başkan Cin’e çiçek veren öğrenciler, kendisini tebrik ederek Belediye Başkanı seçilmenin nasıl bir duygu olduğunu sordu. “Hem çok zevkli hem de sorumluluğu çok fazla ve dikkat edilmesi gereken bir görev.” diyen Başkan Cin, göreve geldiğinde Pendik’in her konuda envanterini çıkardıklarını ve eğitimden bisiklet yollarına kadar yapılacak çalışmaları belirlediklerini söyledi. Sohbetin ardından çocukları tek tek Başkanlık Koltuğuna oturtan Başkan Cin, Başkanlık telefonunu kullanmayı da öğreterek tek tek müdürleri bağlattı.

cineleogf.jpg

Küçük başkanlardan müdürlere talimat

Başkanlık koltuğuna ilk oturan Işıl Baltacı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürüyle görüşerek 23 Nisan için neler yapıldığını sordu. Müdür Nuri Sincanlı: “14.sünü düzenlediğimiz Çocuk Festivali’ne 12 ülkeden 270 çocuk misafir ediyoruz. Sizi de bekliyoruz.” diyerek etkinliklere davet etti. Rukiye Bahar Yüksel, Zabıta Müdürü Faruk Demir’le görüşerek okul çevreleri ve kantinlerdeki gıda denetimlerinin artırılması talimatını verdi. Bartu Kayra Aktaş da Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Muhammed Özcan’ı bağlatarak tüm sokak ve caddeleri elden geçirmek üzere başlatılan toplu çalışma programıyla ilgili bilgi aldı. Küçük başkan, mahalle mahalle yürütülen temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının Ramazan’a kadar bitirilmesini istedi.

cinderes.jpg

Öğretmenin çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Öğrencilerin ardından öğretmenleri Ayfer Kevser’i de makam koltuğuna davet eden Başkan Cin, onun da çocukluk hayalinin gerçekleşmesini sağladı. Pendik’teki geridönüşüm faaliyetlerini merak eden Ayfer Kevser, Temizlik İşleri Müdürü Yusuf Şahin’i bağlatarak “Biz de geri dönüşümde çöp ithal eden İsveç gibi olabilecek miyiz?” diye sordu. “Biz Türkiye’nin 2023 hedefine bugünden ulaştık. Bizim hedefimiz 2023’te Avrupa standartlarının üzerine çıkmak.” yanıtı alan Ayfer Kevser, kısa süreli Belediye Başkanı olmanın mutluluğunu yaşadı.

Öğrencilere ve öğretmenlerine hediye takdim eden Başkan Cin, onlara direk telefon numarasını da vererek istedikleri zaman arayabileceklerini söyledi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113