• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Ahmet Cin aday olacak mı?

Ahmet Cin aday olacak mı?
Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Cin, medya mensuplarıyla Türkiye ve yerel gündemin değerlendirildiği kahvaltıda biraraya geldi.

PESİAD'ın çalışmalarını anlatan Ahmet Cin, Türkiye'nin içerisinde ulunduğu hassas süreçle ilgili de açıklamalar yaptı. Türkiye'de bütün ekonomik göstergelerin iyi olmasına rağmen provokatif ve süpekülatif hareketlerden dolayı bir sıkıntı yaşadığına dikkat çeken Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Cin, " Ülkemizdeki tüm makro ekonomik göstergeler oldukça iyi durumdadır. Ancak ekonomimize ciddi bir saldırı söz konusudur. Ülkemizde asla bir krizden söz edemeyiz. Evet, dövizde bir hareketlilik vardır. Ancak son bir ayda hükümetimiz bu hareketliliği kontrol altına almıştır. Mali disiplinden taviz verilmeden, özellikle özel sektörün durumunda iyileştirmeyler sağlamak amacıyla ciddi çalışmalar yürütülmekte, çareler üretilmektedir. Aslında devletimizin ekonomik bir sıkıntısı yoktur. Özel sektörümüzde dövizdeki yükseyişten dolayı bir ödeme zorluğu vardır. Benim kişisel tahminim, 2019 yılının ilk çeyreği sonunda tüm bu sıkıntılardan kurtulacağız şeklindedir."diye konuştu.

PESİAD olarak, sektörün önde gelen temsilcileriyle bir çalıştay gerçekleştirdiklerini de belirten başkan Cin, sorunları ve önerilen çözümleri bir rapor halinde hükümet temsilcilerine uluştıracaklarını söyledi.

PESİAD Başkanı, medya mensuplarının yerel seçimlerle ilgili, özellikle de şahsının adaylık noktasında bir girişiminin olup olmayacağı şeklindeki soruya da, " Burası Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği, bu çatı altında hiç bir zaman siyaset konuşmadık. Burası partiler üstü bir yer, her siyasi görüşten arkadaşımız var. İstanbul'un en başarılı sivil toplum kuruluşlarının başında geliyoruz. Ancak sorunuza şöyle cevap verebilirim; Şu an AK Parti İstanbul İl Başnvekili görevini yürütüyorum. Şimdiye kadar hiç bir göreve talip olmadım. Siyasetle ilgili sorularınızı ancak Siyasi makamımda cevaplandırabilirim."diye konuştu.

dsc_0101-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113