• BIST 10739.57
  • Altın 2512.416
  • Dolar 32.1816
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Yeni bir sivil toplum kuruluşu; PENMAB

Yeni bir sivil toplum kuruluşu; PENMAB
Pendik Markalar Bereberliği Yerel Basınla bir tanışma kahvaltısı düzenledi, kahvaltı 12 mayıs Pazartesi günü lika kafede gerçekleşti.

 Pendik Markalar Bereberliği Yönetim Kurulu Başkanı Kaan COŞKUN, BaşkanYardımcıları Fırat SARIDOĞAN Hasan SÖĞÜT, Yönetim Kurulu Üyeleri  Nuri BEŞİNCİ, Serkan SAVAŞAN,  Emrah DURASI, Selim HALICI, Kaner USLU, Mehmet KAŞ ve Murat ANTEP birlikte bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

 Toplantıda konuşan PENMAB Başkanı Kaan Coşkun, “Nisan ayında yapmış olduğumuz konremiz sonrası çalışmalara hız verdik. 700 bine yaklaşan nüfusuyla Pendik, Türkiye’nin 892 ilçesi arasında en büyük 11’inci ilçe. Önümüzdeki günlerde İstanbul-Ankara hızlı treninin son durağı olacak ilçemizin markalarını harekete geçirmek ve insanlara kaliteli ucuz hizmet sunmak için kolları sıvadık.”dedi.

 Başkan Coşkun, “Pendik ilçe sınırları içinde doğmuş, yerel, ulusal hatta uluslararası konjoktöre sahip işletmelerimiz ve markalarımız mevcuttur. Bu markaların yeşermesinde ve filizlenmesinde Pendik halkının direkt ve dolaylı katkıları bulunmaktadır. Öyleyse bu markalar ve işletmeler, Pendik halkı ile ilelebet sürmek üzere ayrılmaz bir birlik beraberlik içerisinde olmalıdır.

 İşte burdan yola çıkan bizler, PENMAB’ı kurduk. Pendik çarşısını ve esnafını öncü çarşı ve esnaf grubu seviyesine ulaştırmak, bu doğrultuda tüketicinin kaliteli ve avantajlı hizmet almasını amaç edindik. Kalite güzide ilçemiz Pendik’in en doğal hakkıdır.” Şeklinde konuştu.

PENMAB Başkanı Kaan Coşkun, Pendik Markalar Beraberliği Derneği’nin daha aktif olacağını ve çalışmalarıyla kamuoyu oluşturacağına dikkat çekti.

 

HUBER: YAŞAR ŞİMŞEK



Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113