• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

“YATIRIMLARIMIZI BÜYÜTEREK SÜRDÜRÜYORUZ”

“YATIRIMLARIMIZI BÜYÜTEREK SÜRDÜRÜYORUZ”
Türkiye pazarında kendisine önemli bir yer edinen Alves Kablo, zorlu pandemi koşullarına rağmen hem iç piyasa hem de ihracatta başarılı işlere imza atmaya ve yatırım yapmaya devam ediyor.

Alves Kablo Türkiye Satış Müdürü Selçuk Zeycan, 2018 yılında Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında 6'ncı sıraya yerleşerek “milli marka” olma yolunda hızla ilerlediklerini ve üretimlerine hiç ara vermeden devam ettiklerini ifade etti.

Pandeminin satış ve pazarlama sektöründe değiştirdiği paradigmalara karşın, krizi iyi yöneterek sağlıklı ve sürdürülebilir bir büyüme stratejisi belirlediklerini vurgulayan Alves Kablo Türkiye Satış Müdürü, “Kablo sektörünün en genç oyuncusu olmamıza rağmen daha önce birçok krizden başarılı bir şekilde çıkmış bir yönetim, satış ve üretim ekibine sahip olmamamızın avantajı ile hiçbir zaman üretmekten ve ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekten vazgeçmedik. Alanında uzman satış ekiplerimiz ile zor durumlara karşı dayanıklılığımızı korumayı bildik” dedi.

alves-kablo-turkiye-satis-muduru-selcuk-zeycan.jpg

Hedeflerinin kaliteli üretim ve yüksek müşteri memnuniyeti ile istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ederek Türkiye kablo sektöründe ilk 5 kablo üreticisi arasına girmek olduğunu belirten Zeycan, “Ankara merkez satış ofisinden tüm Türkiye'ye deneyimli ekibi ile hizmet veren firmamızın, 2020 yılında oluşturmuş olduğu güçlü ve yaygın bayilik ağını, yoğun müşteri taleplerini karşılayabilmek adına, 2021 yılında da büyüterek yatırımlarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Alves Kablo olarak pandemi nedeniyle ihracatta bir gerileme yaşamadıklarını, aksine kuruldukları günden bu güne kadar gerçekleştirdikleri en büyük satış rakamlarına ulaştıklarını söyleyen Selçuk Zeycan, 2021 yılı itibariyle ihracat için ayırmış oldukları kapasitenin üzerinde alınmış siparişler ile de büyümeye hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113