• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Vatandaşın kutsal değerlerini istismar ettirmeyeceğiz

Vatandaşın kutsal değerlerini istismar ettirmeyeceğiz
Pendik Kent Konseyi’nin 2018 olağan kongresi 26 Ocak 2018 Cuma Günü Pendik Mehmet Akif Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Süleyman Yılmaz, yapılan oylamayla yeniden başkan seçildi.

Kongre, Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerinin yanı sıra Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Cengiz ÖNDER,  İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Atasoy, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil, MHP İlçe Başkanı Yüksel Cebe, Pendik Müftüsü Hüseyin Baş ve muhtarların katılımıyla da gerçekleşti.

Kongre, Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla başladı. Yılmaz, Konseyin Sosyal, ekonomik ve çevresel birçok konuda halkın yerel yönetimlere katılmasıyla demokratik bir yapısının olduğunu belirtti.

2017 yılında başlatılıp biten bitmeyen tüm proje ve faaliyetlerden bahseden Süleyman Yılmaz, "Bizler çok şanslıyız kaymakamlık ve belediyemiz bizlere her konuda desteklerini esirgemiyorlar. Katkılarından dolayı başta Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal ve Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarına dernek başkanlarına teşekkür ediyorum."dedi.

Süleyman Yılmaz, "2018 yılında önceliğimiz vatandaşların kutsal değerlerini istismar eden dilencilikle mücadele yılı olacak. Vatandaşlardan ricam, dilencilere para vermeyin, çocukları ve kadınların istismar eden bu masum insanların sırtından para kazanan dilenci çetelerine pirim vermeyin. Neden derseniz; zaten bizim devletimiz dünyadaki sosyal devletçilik alanında en iyi yerde ve hatta birinci sırada, aç ve açıkta kalan hiçbir insan yoktur." dedi.

Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal'da konuşmasında, " Nüfusumuzun % 80’i kentte yaşıyor ancak bunlar kentli olduğu anlamına gelmez. İşte tamda kent konseyi bu boşluğu dolduracak ve kentlilik bilincini yerleştirecek işlevler görmektedir. Gözlemlediğim kadarıyla Pendik’te hiçbir sınıfsal ve etnik köken ayrımı yapmadan müthiş bir uyum içinde çalışmalar sürdürülüyor. Bundan dolayı tüm çalışanları ve yetkilileri tebrik ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Kenan Şahin ise Kent Konseyi, herkesin düşüncelerini, planlarını açıklayabildiği ve kentlerin problemlerinin çözüldüğü yer olduğunu belediye olarak ileri derecede Kent Konseyi’ni önemsediklerini söyledi. Şahin, "En büyük avantajımız ilçemizde birlik beraberlik içinde yürütülen çalışmalar olduğunu ifade ederek Kent Konseyi kuruluşu da bu çalışmalardan birisidir." şeklinde konuştu.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0016-009.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113