• BIST 10895.25
  • Altın 2507.179
  • Dolar 32.1749
  • Euro 34.9408
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Ümit Kahyaoğlu'ndan Tuzla medyasına

Ümit Kahyaoğlu'ndan Tuzla medyasına
AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Ümit Kahyaoğlu, Tuzla'da faaliyet gösteren gazetelerin imtiyaz sahibi ve yazı işleri müdürlerini ziyaret etti.

AK Parti İstanbul 1.Bölge milletvekili aday adayı Ümit Kahyaoğlu, Tuzla'da yayın yapan gazeteleri ziyaret etti. Sırasıyla Tuzla Olay Televizyonu, Turkuaz Gazetesi, Tuzla İstanbul Gazetesi, Tuzla Manşet Gazetesi ve Selam Tuzla Gazetesi'ni ziyaret eden milletvekili aday adayı destek istedi.

Yerel medyanın sorunlarına en iyi kendisinin vakıf olduğuna dikkat çeken Ümit Kahyaoğlu, yıllanrdır İstanbul Yerel Medyası'nın sorunlarına çözüm üretebilke için uğraş verdiğini söyledi. İstanbul'da bine yakın yerel yayın organı olduğuna işaret eden Kahyaoğlu, " İstanbul yerel medyasının sorunlarını iyi biliyoruz. İstanbul'dan binden fazla gazete, dergi, radyo ve internet haber sitesi bulunmaktadır. Bu alanda yaklaşık 4 bin kişilik istihdam vardır. Bizim hedefimiz bu istihdamı 15 bine çıkarmaktır. Bununla ilgili projelerimiz hazırdır. Kaynakta hazırdır. Bir iki  yasal düzenlemeyle bu sorun çözülecektir."dedi.

İstanbul'daki yerel medyanın, iletişim fakültesi mezunlarının işsizlik sorununa da çözüm üreteceğine dikkat çeken milletvekili aday adayı, " Türkiye'de çok sayıda iletişim fakültesi vardır. Her yıl binlerce mezun veriyor. İletişim mezunları alanlarında iş bulamıyor ve farklı yerlerde çalışıyorlar. Bir çoğu da işsizdir. Yerel medyada iletişim fakültesi mezunlarını istihdam edebiliriz. Bununla ilgili daha önce yaptığımız çalışmalar vardır."diye konuştu.

Tuzla'daki yerel medya mensupları da ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını, Ümit Kahyaoğlu'nu TBMM'ye göndermek adına her türlü desteği kendisine vereceklerini kaydettiler.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113