• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Türkiye'nin en başarılı ilçe belediyesi

Türkiye'nin en başarılı ilçe belediyesi
Pendik Belediyesi son beş yılda Türkiye'de en fazla yatırım yapan belediye oldu. Başkan Kenan Şahin, bu süreçte bir çok il ve büyükşehir belediyesinden daha fazla yatırıma imza attıklarını söyledi.

Dev bir kadroyla seçime gidiyoruz

 

Pendik Belediye Başkanı ve AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Dr.Kenan Şahin, seçim çalışmalarını değerlendirmek üzere yerel medya mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda SKM Başkanı Serkan Kaya, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç,  Kadın Kolları Başkanı Ayser Soy, yönetim kurulu üyeleri ve SKM görevlileri de hazır bulundu.

 

Toplantıda konuşan SKM Başkanı Serkan Kaya, Pendik Belediye Başkan Adayının belirlenmesinin hemen ardından,  hazır olan teşkilatın harekete geçerek çalışmaya başladığını söyledi.

 

AKParti'nin seçim sürecindeki çalışmalarını anlatan SKM Başkanı Kaya, "Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimiden oluşan 500 kişilik hatip grubuyla her gün 250 ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. 28 mart akşamına kadar 15 bin ev ziyareti hedefliyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde ilk defa oy kullanacak 30 bin genç seçmen tespit ettik. Bugüne kadar genç seçmenlerin 15 bine yakınını ziyaret ettik. Kalan süre zarfında diğer 15 bin genç seçmeni ziyaret ederek AK Parti'nin çalışmalarını, icraatlarını ve yapacaklarını anlatacağız."dedi.

SKM Başkanı Serkan Kaya, yaklaşık 1.500 sandıkta 5 bin sandık görevlisi teşkilat mensubunun görev alacağını, 80 bin üyeyle Pendik AK Parti olarak seçime tam kadro hazır olduklarını vurguladı.

 

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'de konuşmasında, bir önceki adaylık sürecinde seçimde sathında bazı acemiliklerinin olduğunu ancak bu seçim dönemi önemli tecrübe kazanarak seçime girdiklerini belirtti. Geçen 5 yıllık süre zarfında çok başarılı bir belediye yönetimi sergilediklerine dikkat çeken Şahin, Türkiye ilçe belediyeleri ve bir çok il belediyeleri de dahil olmak üzere tarihi yatırımlara imza attıklarını söyledi.

 

Belediye Başkanı Şahin, başarının sırrının kollektif akılla belediye yönetimi sergilemekten geçtiğinin altını çizdi. AK Parti Adayı Şahin, "Önemli meselelerde bir çok uzmandan görüş alıyoruz ve vatandaşın önüne sandık koyarak refarandum yapıyoruz. Yönetimde, hizmette vatandaşla birlikte adım atıyoruz. Onların kararına saygı duyuyor ve çoğunluğun arzusu doğrultusunda hizmet gerçekleştiriyoruz. Halkın istemediği hiç bir projeyi ve oluşumu benim belediye başkanı olarak onaylamam mümkün değil. Halka rağmen, halkın inadına asla hiç bir iş yapmadım ve yapmam." diye konuştu.

 

Kenan Şahin, "Pendik Belediye Başkanı olarak benim tüm çabam, başta Hakk'ın, sonrada halkın rızasını gözetmektir. Bu iki rızaya mahzar olmuşşam, ne mutlu bana. Aksi halde kendimi dahi affetmem. Bizimde hatalarımız oluyor, ancak hatadan geri dönmekte hiç tereddüt etmeyiz, yeter ki vatandaşın gönül rızası ve menfaatine olsun. " ifadesinde bulundu.

 

Şahin, en büyük başarılarından biri de ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ile birlik ve beraberlik  içinde hareket etmek olduğunu söyledi.

Pendik Belediye Başkanı Dr.Kenan Şahin, 5 yıl içerisinde Pendik'e 1 milyar lira, eski parayla 1 katrilyon yatırım gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, " Rabbime Hamd olsun. İlçemize çok ciddi yatırımlar yapabilmeyi bize nasip etti. Her alanda tahmin edilenin çok üzerinde yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımlarımızla Türkiye'deki en başarılı ilçe belediyesi olduk. İddia ediyorum; bazı büyükşehir ve çok sayıda il belediyesinen daha fazla yatırım gerçekleştirdik. Her mahallemizde yatırımlarımızdan eserler görmek mümkündür. Pendik artık İstanbul'un en çok konuşulan ilçelerinden birisidir. Her alanda büyük bir gelişme kaydetmektedir. Sağlık, ulaşım, trafik, eğitim, sosyal donatı alanları, devlet yatıımları noktasında Pendik, Türkiye'nin yeni cazibe merkezi olmuştur. İnşaallah önümüzdeki dönemde hem bizim, hem büyükşehir belediyemizin ve hemde hükümetin yatıımlarıyla Pendik, yaşanmak için en çok tercih edilen ilçe olacak."dedi.

 

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, konuşmasında genel siyasetten bahsetti. Türkiye'nin son 10 yılda her alanda büyük ilerlemeler kaydettiğine dikkat çeken Turgay Kılıç, ileri ülkeler seviyesine hısla yaklaştıklarını söyledi.

Her türlü engellemeye rağmen Türkiye'nin yürüyüşünün durdurulamadığına dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı, " Türkiye sevdalısı bir başbakanımız var. Türkiye sevdalısı ak kadrolar var. Şer ittifaklarının her türlü engellemelerine rağmen her alanda büyükilerlemeler kaydediyoruz. Bölgesinde bir güç haline gelen ülkemizin, artık tüm dünyada sözü dinleniyor. Kararlar alınırken artık bizim ülkemize de danışılıyor."diye konuştu.

Turgay Kılıç, yerel seçimlerde en az yüzde 50 oy alacaklarını da sözlerine ekledi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113