• BIST 10539.11
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Tunç, Vatandaşa güleryüzle davranın

Tunç, Vatandaşa güleryüzle davranın
30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından 13’ü yeni 36 muhtarla tanışma toplantısı düzenleyen Pendik Muhtarlar Derneği, Kaymakam Osman Tunç ve emniyet yetkilileriyle Güzelyalı Sosyal Tesislerinde biraraya geldiler.

 

22 nisan 2014 salı günü akşam yemeğinde toplanan muhtarların konuğu Pendik Kaymakamı Osman Tunç ve Pendik İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Pehlivanlar oldu.

 

Açış konuşması yapan Pendik Muhtarlar Dernek Başkanı Harun Yıldırım, "Yeniden seçilen arkadaşlar ve aramıza yeni katılan meslektaşlarımı cani gönülden kutlar görevlerinde üstün başarılar dilerim." dedi.

 

Başkan Yıldırım, "Biz Pendik’li Muhtarlar olarak çevre ilçelerde hep örnek gösterildik, sürekli danışılan insanlar olduk, bundan böyle de olmaya devam edeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Otopark ve bazı ayrıcalıklardan yararlanan eski muhtarlarımızın statüsünü kazanmak için zaman kaybetmeden yeni seçilen arkadaşlarımızın işlemlerini tamamlamak için dernek olarak hemen harekete geçtik. Gerekli prosedürü hemen yarın tamalayacağız."dedi.

 

Pendik Kaymakamı Osman Tunç, muhtarlara yeni dönemde başarı dilekleriyle başladığı konuşmasına, "Bundan böyle birlikte çalışacağız. Bana ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz. Gece gündüz, hafta sonu, tatil fartetmez, her zaman benim telefomun açık ve vatandaşın hizmetindedir." uyarısında bulundu.

Tunç, "Sizler seçilmiş insanlarsınız, seçilmişlik çok güzel ve önemli birşeydir. Bunun öneminin bilincinde olarak çalışmalısınız. Mahallelerde gezme, görme ve anlama imkanı sizlerin ellerinde. Sizler bizlerin kılcallardaki eli kolu ve kulağısınız. Sizlerin bu önem ve değerini çok iyi biliyoruz. Lütfen sizlerde kendi sorumluluklarınızın farkında olarak çalışın." ifadesinde bulundu.

 

Kaymakam Osman Tunç, Pendik'teki gençleri madde b.ağımlılığından kurtarmak için yoğun bir çalışma yürüttüklerine de dikkat çekerek, " Hedefimiz ilçemizde madde bağımlısı tek bir kimsenin kalmamasıdır. Bu konuda da birlikte çalışacağız. Ben ve emniyet müdürlüğü yetkililerimiz birlikte hareket ederek, yavrularımızı bu kötülükten kurtaracağız."dedi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK













  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113