• BIST 10059.99
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Talimatı Devlet Bahçeli verdi

Talimatı Devlet Bahçeli verdi
MHP Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılıç, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin kendisine, "Pendik'i istiyorum."talimatını verdiğini söyledi.

Ankara'da yapılan toplantıda il ve ilçe başkanlarına hitap eden Devlet Bahçeli'nin yerel seçimlerle ilgili beklentilerini anlatan MHP Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılıç, özellikle İstanbul'da belediye başkanlığı kazanmak istediklerine vurgu yaptı.

Geçtiğimiz perşembe günü Pendik Sahili'ndeki Uzunlar Kebap Lokantası'nda yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda biraraya gelen MHP Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalarla ilgili açıklamada bulundular.

Yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını kaydeden ilçe başkanı Erdinç Kılıç, bu sefer başaracaklarını söyledi. Yeni yönetim kurulunun akademik bir kadrodan oluştuğuna dikkat çeken Kılıç, "Yönetim kurulu üyelerimiz ekseriyetle üniversite mezunu ve alanında kendisini yetiştirmiş ülkücülerden oluşuyor. Çok dikkatli ve bilimsel bir çalışma yürütüyoruz. Pendik'i 20 yıldır aynı zihniyet yönetiyor. Gelinen nokta ortada. Halen bir çok sorun çözülememiş durumda. Çarpık yapılaşma devam ediyor. Kentsel dönüşüm diyorlar ancak bir adım yol alınamadı. Pendik'in neresinde kentsel dönüşüm yapılıyor? Bir tek yer gösteremezsiniz."dedi.

Yıllardır aynı kişilerin belediye yönetiminde bulunduğuna da vurgu yapan MHP İlçe Başkanı, " Yıllardır aynı koltukta oturanlar artık hizmet üretemez hale gelmişlerdir. Umumun ikbalinden çok kendi ikballerini düşünen yöneticilerin varlığından haberdarız. Halka hizmet adına ortaya bir şey koyamamaktadırlar. Biz, bu halktan çok kendileri için çalışan yöneticilerin kimler olduğunu halkımızla paylaşacağız. Seçim kampanyamızda bilgidiğimiz gerçekleri vatandaşlarımıza bir bir anlatacağız." dedi.

Hizmete susayan akademik bir kadroya sahip olduklarının da altını çizen Erdinç Kılıç, " İstanbul'da henüz bir belediye başkanımız yok. Anadolu'da çok başarılı belediye başkanlarımız var. İcraatlarıyla halkın gönlünde taht kuran milliyetçi kadrolar var. Pendik halkına da milliyetçi kadroların nasıl hizmet edeceğini göstermek iztiyoruz. Bu sefer Pendik'i kazanmak istiyoruz. Önümüzdeki yerel seçimler her zamankinden farklı olacak. Artık AKP kadroları yıpranmış durumda. Halkımız mutlaka bizi işbaşına getirecektir. Karşılarına somut projelerle çıkacağız. Pendikimizin makuz talihini değiştirmek için işbaşına gelmek istiyoruz. Biz kendimize güveniyoruz, lütfen halkımız da bize güvensinler."diye konuştu.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113