• BIST 10510.82
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Suç şebekeleri bir bir çökertiliyor

Suç şebekeleri bir bir çökertiliyor
Pendik'te binden fazla polis huzuru sağlamak için 24 saat görev yapıyor. Emniyet Müdürü Temel Açmalı, son olarak oto hırsızlık şebekesini çökerttiklerini söyledi.

Pendik Emniyet Müdürü Temel Açmalı, Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Şaşmaz, Emniyet Müdür Yardımcısı Erdin Aydemir, Çocuk Büro Amiri Selma Petek, Güvenlik Büro Amiri Serdar Çiçek ve Asayiş Büro Amiri Servet Demiray Duyuru Gazetesi'nin kahvaltı konuğu oldu. Kahvaltıya Duyuru Gazetesi'ni temsilen imtiyaz sahibi Ümit Kahyaoğlu, Genel Yayın Müdürü Yaşar Şimşek ve Haber Müdürü Erdoğan Güvençoğlu katıldı.

Pendik'te binden fazla polisin halkın huzuru için 24 saat görev yaptığını kaydeden Emniyet Müdürü Temel Açmalı, suç ve suçluya yönelik yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Son olarak oto hırsızlık şebekesine yönelik yapılan operasyonda şebekenin çökertildiğini kaydeden Açmalı, oto hırsızlığında önemli bir azalma olduğunu söyledi. Kapkaç olaylarının da neredeyse bittiğini kaydeden Emniyet Müdürü, son altı ayda 3 kapkaç olayının gerçekleştiğine dikkat çekti.

Okul önlerinde yoğun güvenlik tedbiri aldıklarına da vurgu yapan müdür Açmalı, her okulda sivil ve resmi ekibin görev yaptığını belirtti. Mobesa kameralarıyla Pendik'in her noktasını adım adım takip ettiklerine de dikkat çeken Pendik Emniyet Müdürü, "Mobesa kameralarımızla kentin bir çok noktasını izliyoruz. Şuan 107 mobesa kameramız bulunuyor. Bu sayıyı artırmak için girişimlerimiz sürüyor. Esnaflarımızın da mutlaka güvenlik kamerası kullanmasını istiyoruz. Bu yönde sürekli uyarıllarımız oluyor."dedi.

Temel Açmalı, Pendik Belediyesi'nin araç konusunda emniyete ciddi anlamda destek verdiğini bu destekten dolayı kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113