• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Suç işleme oranı azalıyor

Suç işleme oranı azalıyor
Huzur toplantısında konuşan Pendik Emniyet Müdürü Ömer Duman, ilçedeki suç oranlarında, gözle görülür bir şekilde hızlı bir düşüş yaşandığını, İstanbul?un en güvenli ve az suç işlenen ilçelerinden birisi haline geldiklerini söyledi.


DAHA HUZURLU BİR PENDİK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, gerçekleştirilen Huzur Toplantısı’nda konuşan ilçe emniyet müdürü Ömer Duman, tüm gayretlerinin, daha huzurlu ve güvenli bir Pendik için olduğunu söyledi.

4 KAYIP ÇOCUK
2010 yılı içerisinde emniyet müdürlüğüne, 270 kayıp çocuk başvurusu olduğunu kaydeden Duman, 266 çocuğu bularak, ailelerine teslim ettiklerini, 4 çocuk için ise, çalışmaların halen devam ettiğini ifade etti.
15 Aralık Çarşamba günü, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantı, Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, belediye başkanı Salih Kenan Şahin, ilçe müftüsü Ziya Ersin, milli eğitim müdürü Bahattin Gök, ilçe jandarma komutanı Binbaşı İdris Tataroğlu, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.    
15 Aralık Çarşamba günü, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantı, Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, belediye başkanı Salih Kenan Şahin, ilçe müftüsü Ziya Ersin, milli eğitim müdürü Bahattin Gök, ilçe jandarma konutanı Binbaşı İdris Tataroğlu, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

DUMAN, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe emniyet müdürü Ömer Duman, katılımcılara, Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, ilçenin asayiş ve güvenlik yönünden bulunduğu konumu ve yaşanan sorunları anlattı.

SUÇ ORANLARINDA, GÖZLE GÖRÜLÜR BİR AZALMA VAR
Konuşmasında, asayiş ve güvenlik konusunda, İstanbul ilçeleri arasında Pendik’in iyi bir konumda bulunduğunu ve yürütülen başarılı çalışmalarla, ilçede suç oranlarının, her geçen gün daha da azaldığını kaydeden emniyet müdürü, “Sorumluluk alanımıza giren yeni mahallelerle birlikte, yükümüz daha da arttı. Fakat, buna rağmen, hizmetlerimizde her hangi bir aksaklığın söz konusu olması mümkün değil. Bir takım eksiklerimize rağmen, daha huzurlu ve güvenli bir Pendik için canla başla çalışıyoruz.” dedi.

BİNA VE ARAÇ EKSİĞİMİZİ SİZLERİN KATKILARIYLA GİDERECEĞİZ
Emniyet müdürü Duman, sözlerini, “Bina ve araç eksiğimiz var, fakat bütçemiz yok. Bu nedenle, bu eksiklerimizi, başta kaymakamlığımız, belediyemiz ve sivil toplum örgütlerimizin yardım ve destekleriyle gidermeyi arzuluyoruz. Unutmayınız ki, biz güçlü olursak, Pendik’te huzurlu ve güvenli olur. Çünkü, tüm çabamız, daha huzurlu ve güvenli bir Pendik için.” ifadesiyle tamamladı.

Konuşmanın ardından, kaymakam, belediye başkanı, emniyet müdürü ve jandarma komutanı, katılımcılar tarafından yöneltilen sorulara ve iletilen isteklere birlikte cevap verdiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113