• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

Son yılların en iyi Pendikspor'u

Son yılların en iyi Pendikspor'u
Keçiörengücü'nü 1-0 mağlup eden Pendikspor, arka arkaya dördüncü maçını da kazanarak ikinci lig serüvenindeki en iyi sezon başlangıcına imza attı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda İzmir ekibi Menemenspor'u 3-1 yenerek büyük moral bulan Pendikspor, bu hafta konuk ettiği Keçiörengücü Spor'u karşılaşmanın 48.dakikasında Sinan Morgil'in kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Temsilcimiz sağanak yağış altında oynanan maça hızlı başladı. Maçın 8.dakikasında sol kanattan ortalanan topa Arif'in plase vuruşu az farkla dışarı çıktı. Bu dakikalardan sonra Keçiörengücü Spor kontrolü ele alıp Pendikspor kalesinde uzaktan şutlarla gol aramaya başladı. Her iki takımda yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyince  soyunma odasına 0-0 beraberlikle gittiler.

Maçın ikinci yarısına Pendikspor, hızlı başladı. Karşılaşmanın 48.dakikasında sol taraftan topu sürükleyen Pendiksporlu Salih Aygen ceza sahasının çarprazından topu Keçiörengücü Spor kalesine ortaladı. Topa daha yakın olan defans oyuncusu Sinan Morgil, topu uzaklaştırayım derken ters bir vuruşla kendi ağlarına yolladı. Bu dakika da Pendikspor 1-0 öne geçmenin sevincini yaşadı.

Golden sonra yağmurun etkisini aartırmasıyla her iki takım oyuncuları kıran kırana mücadele etmeye başladılar. Pendikspor, ikinci golü ararken defansında açıklar vermeye başladı. Keçiörengücü, beraberlik golünü atmak için Pendikspor defansını rahatsız etmeye başladı. Kırmızı beyazlılar tecrübeli oyuncularıyla Keçiören'e gol fırsatı vermedi. Maçın 90 dakikası 1-0 Pendikpor'un galibiyetiyle tamamlandı. Pendikpor bu galibiyetiyle 1 maçı fazla olan Malatyaspor'un ardından 2.sırada yer aldı. 

Karşılaşmadan sonra oyuncularını tek tek kutlayan başkan Sami Bayram, oldukça mutluydu. Futbolcularıyla gurur duyduğunu söyleyen Bayram, " Hepsini kutluyorum. Yüreklerini ortaya koyarak mücadele ediyorlar. Bunun sonucunda da kazanıyorlar. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Allah'ın izniyle bu sene arzu ettiğimiz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz." diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 











  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113