• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

SAADET PARTİSİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF.DR.MEHMET BEKAROĞLU TUZLA?DAYDI.

SAADET PARTİSİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF.DR.MEHMET BEKAROĞLU TUZLA?DAYDI.
Saadet Partisi Tuzla İlçe teşkilatı Yayla Mahallesinde aday tanıtım programı düzenledi. Aday tanıtım programına Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Mehmet BEKAROĞLU ?da katıldı.

Programda Saadet Partisi Tuzla Belediye Meclis üyesi adayları tanıtıldı ve akabinde Tuzla adayı A.İsmail KIZILGÖZ ve İstanbul adayı Prof.Dr.Mehmet BEKAROĞLU konuşma yaptı.

Kızılgöz konuşmasında özetle “İsraf eden belediye değil hizmet eden belediye, Rant belediyeciliği değil hizmet belediyeciliği için Saadet Partisi seçin” diyerek sözlerini tamamladı.

Program sonunda açıklamalarda bulunan Bekaroğlu belediye hizmetlerinden kar elde edilmemesi gerektiğini belirterek, “Mevcut yönetim halka müşteri gözüyle bakıyor, bunlar hizmeti Etiler’e, Ortaköy’e götürürler çünkü onların parası daha fazla. Biz halkımızı müşteri olarak değil hemşeri olarak görüyoruz. Biz seçimleri kazandığımızda belediye hizmetlerinden kar elde etmeyeceğiz. Bizim sosyal belediyecilik anlayışımız ile 600-700 lira maaş alan bir haneye, kârsız yapılacak belediye hizmetleri sayesinde 200 lira civarında bir katkı sağlanacak. Biz kameralarla insanların evlerini basıp onurlarını ayaklar altına almayacağız” diye konuştu.
“Bunlar hizmeti de zengine yapar” ?Mahalle kültürünün hızla yok edildiğini ve bununda toplamsal sınıf ayrımına yol açabileceğine dikkat çeken Mehmet Bekaroğlu, “Mahalle kendi kültürünü üretir. Şimdi mahallelerimiz yok ediliyor. Zenginler etrafı duvarlarla çevrili, girişinde korumaların bulunduğu sitelerde otururlarken, fakir halk her türlü altyapıdan yoksun olarak kaderine terk ediliyor” dedi.  Kentsel dönüşümün adeta bir yağmaya dönüştüğünü de ifade eden Prof. Dr. Bekaroğlu kendileri işbaşına geldiklerinde kimsenin hakkını gasp etmeyeceklerini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113