• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C

Pendik'te Tıp Bayramı Coşkusu

Pendik'te Tıp Bayramı Coşkusu
14 Mart Tıp Bayramı Pendik?te, Pendik Devlet Hastanesi?nin İstasyon Poliklinikleri?nde yapılan bir törenle kutlandı.

Törene, Pendik Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Okur, çok sayıda doktor, hemşire ve hastane çalışanlarıda katıldı.

İlk önce kürsüye gelen hastanenin emektar doktorlarından Tuncay Gıcık’ın hasta, hasta yakını ve doktorlarla olan anılarını anlatması salondakileri gülmekten kırdı geçirdi.

Doktorlar adına Bengisu Ay, günün mana ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra söz alan konuşmacılann hemen hepsi, Türkiye'de sağlık hizmetlerinde, bugün gelinen noktanın, sağlık hizmetlerini alanlar açısından iyi bir durum gösterirken; verenler açısından hala istenilen noktada olmadığına dikkat çekti. Konuşmacılar, "Kısa  bir sürede, iyi olmasını beklemek ve temenni etmekteyiz." şeklinde konuştular.

Başhekim Ali Okur ise, yaptığı konuşmada, “Kısa bir süre öncesine kadar Tıp Bayramları, yapılan bir balo ile kutlanırdı. Bu gün bu kutlamalarda, doktorlar ve sağlık çalışanları bir araya gelip, dertlerimizi ortaya koyup, çözüm aramanın çabasını göstermekteyiz. Ben hep söyledim yine de söyleyeceğim 14 Mart Tıp Bayramı bir gün değil umarım ileride bir hafta boyunca kutlanır ve bu hafta içinde sağlık çalışanlarının sorunları tartışılır bir sonuca varılır. Büyüklerimiz bu konuda çalışmalar yapıyor, en kısa  zamanda çözüm beklemekteyiz, çözüleceğine de inanıyoruz.” ifadesinde bulundu.

Programda, çeşitli vesilelerle sağlıkta hizmeti geçmiş olanlara, meslekte 35 yılını dolduranlara, emekli olanlara ve başka yerlere atanan sağlık çalışanlarına, plaket takdimi yapıldı.

14 Mart Tıp Bayramı kutlama programı, çeşitli ikramların yapılmasıyla son buldu.

 














Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113