• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Pendik'te başkan Öznur Canayakın

Pendik'te başkan Öznur Canayakın
AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Kongresi'nde başkanlığa Öznur Canayakın getirildi.

AK Parti Pendik İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Kongresi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Öznur Canayakın'ın başkan seçildiği kongreye İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, İl Kadın Kolları Başkanı Av.Özlem Zengin, Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman ve çok sayıda partili katıldı.

Bayrağı eski Kadın Kolları Başkanı Ayser Soy'dan devralan Öznur Şahin Canayakın, aynı zamanda Pendik Belediye Meclis Üyeliği görevini yürütüyor.

Kongrede bir konuşma yapan İstanbul Milletvekili Erol Kaya, kadınların AK Parti'nin başarısında önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekti. AK Parti'de birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin de verildiğini kaydeden Kaya, " Kadınlarımız özveriyle çalışıyorlar. AK Parti'nin başarısı için, Türkiye'nin yarınları için her türlü fedakarlığa göğüs geriyorlar. Yeni başkan ve yönetim kurulu da aynı özveriyle çalışacaktır. Türkiye'nin AK Parti'ye daha uzun yıllar ihtiyacı var."diye konuştu.

Yeni Kadın Kolları Başkanı Öznur Şahin Canayakın'da konuşmasında, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti. Şahsına gösterilen güvene layık olacağını vurgulayan Canayakın, " İlk hedefimiz haziran seçimleridir. İnşaAllah Pendik'teki oy çıtamızı daha yukarılara taşıyacağız. Anakademe yönetimimizle uyum içerisinde çalışarak, yeni başarılar kazanmak önceliğimiz olacaktır. Bizden önceki kadın kolları yönetimine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürü borç biliyorum. Ayser Soy, Hanımefendi'nin şahsında hepsini tebrik ediyorum. Kendilerinden aldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarmanın gayretinde olacağız. "şeklinde konuştu.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK.



















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113