• BIST 10173.42
  • Altın 2448.97
  • Dolar 32.2743
  • Euro 34.9166
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 4 °C

Pendikspor’dan yemekli sezon açılışı

Pendikspor’dan yemekli sezon açılışı
Pendikspor, Çankırıspor’la 9 eylül pazar günü kendi saha ve seyirci önünde oynayacağı 2012-2013 sezonun ilk maçı öncesi futbolcular, teknik heyet, yönetim kurulu ve basın mensuplarıyla Gözdağı Sosyal Tesisleri’nde biraraya gelerek sezon açılış

Toplantıya Pendik Belediye Başkan Yardımcıları Remzi Şeker, Rüstem Kabil, PESİAD Başkanı ve AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, Pendikspor Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bayram, yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Yılmaz, Yılmaz Yıldız, Nurettin Karakaya, Nurettin Akbulut, Selahattin Çindir ve teknik heyet ile yerel basın mensupları katıldı.

Açış Konuşmasını Pendikspor Teknik Direktörü Mehmet Erdal Alparslan yaptı. Alparslan, konuşmasında; “Gidenler oldu, gelenler oldu. Güzel uyumlu ve çalışkan bir ekip kurduk, yönetim kurulumuz bize her türlü imkan sağladı. Futbolcu kardeşlerimle Pendikspor için yeni bir çığır açma niyetindeyiz. Ben futbolcuların azim ve gayretini görünce başarının geleceğinden kuşku duymuyorum, yönetim kurulunun bizlere olan destek ve güvenini boşa çıkarmayacağız. Taraftarlarımızın da beklentisini biliyoruz. Müsterih olsunlar ve 90 dakika bizlere destek versinler.”dedi.

Pendikspor Başkanı Sami Bayram ise konuşmasında şunları kaydetti; “ Pendikspor olarak uzun vadeli program yaptık.  Programımızın ilkini geçen yıl gerçekleitirdik. Bu yıl ve gelecek yılki planlarımız devam etmekte. başarılı bir takım oluşturma gayreti içinde olduk. Takımızın başarısı için tüm imkanlırımızı seferber ettik. Söz şimdi futbolcu ve teknik heyetimizde. Onları sahada hep birylikte izleyeceğiz. Umarım sezon sununda bu ilk yemekli toplantımızı şampiyonluk yemeği olarak yine gözdağı sosyal tesislerinde gerçekleştiririz. Benim bu ekibe inancım tamdır. Herkes ekibimize ve futbolcularımıza güvensin ve gereken desteği versin. Tribüneri doldurarak kırmızı beyazlı ekimizi coşktuyşla destekleyelim. Taraftarlarımızdan önemli bir ricam var; lütfen küfürlü tezahürat yapmayın. Tüm Türkiye’ye örnek bir taraftar topluluğu olalım.” Şeklinde konuştu.

Pendik Belediye Başkanı Yardımcısı Remzi Şeker’de bir konuşma yaptı. Şeker, konuşmasında; “ Belediye başkanımız sayın Kenan Şahin, spora ve sporcuya İstanbul belediyeleri içinde en fazla destek veren belediye başkanıdır. Pendiksporumuzun başarısı için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Sayın başkanımıza bu konuda teşekkürlerimizi arzediyorum. Desteğimiz bundan sonra da devam edecektir.” Dedi.

Eski Pendikspor Başkanı ve PESİAD Başkanı Ahmet Cin ise konuşmasında, “Ben şu an yönetici olmadığım için bazı şeyleri rahatlıkla ifade edebilirim. Bunların başında bundan sonra bütün iş futbolculara düşüyor. Artık söz ve saha futbolcuların. Pendikspor, bu güne kadar her futbolcusunun önünü açmak için büyük projeler geliştirdi ve uyguladı. Sizlerde bu projelerden yararlanmak isterseniz önemli başarılara imza atmalısınız.  Herkes her şeyi iyi yapamaz ancak herkes bir şeyi iyi yapmalı ve o yaptığı şey üzerinde kendini geliştirmeli. Pendikspor’da hiç kimsenin alacağı kalmadı, sizinde kalmaz. Spor yaparken aklınız alacağınızda olmasın. Tek hedefiniz başarı olsun. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Türk futboluna yeni isimler sunalım. Bir çoğunuzda Türksel Süper Lig’de oynayacak potansiyel var. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak sizing elinizde. Yöneticileriniz önünüzü açmak için her türlü gayreti gösterecektir. Yeni futbol sezonu tüm takımlarımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun.” ifadesinde bulundu.

 HABER: YAŞAR ŞİMŞEK












  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113