• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Pendikspor'dan şampiyonluk kadrosu

Pendikspor'dan şampiyonluk kadrosu
Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen ve 1.Lige yükselmeyi arzulayan Pendikspor'da transfer bombaları ard arda patlıyor.

Levent Devrim'i teknik direktörlüğe getiren kırmızı beyazlılar, yeni teknik direktörün isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütüyor. Geçtiğimiz haftada 6 tecrübeli ismin transferini bitiren Pendikspor, bir bir imzayı attırdı. Süper lig ve 1. lig tecrübesi yaşamış 6 futbolcu Pendikspor kadrosuna kazandırıldı.

SERDAR DELİKTAŞ: Profesyonel kariyerine Kahramanmaraşspor altyapısında başlayan, Gaziantepspor ile süper lig tecrübesi olan ve geçtiğimiz sezonu Manisa FK ile şampiyonluk yaşayarak tamamlayan başarılı santrafor Serdar Deliktaş ile sözleşme imzalandı. 

cagri-giritlioglu.jpg

ÇAĞRI GİRİTLİOĞLU: Profesyonel kariyerine Fenerbahçe altyapısında başlayan ve geçtiğimiz sezonu Manisa FK takımında geçiren başarılı sol bek Çağrı Giritlioğlu kendisini Pendiksporlu yapan imzayı törenle attı.

erman-bulucu.jpg

erman-bulucu-001.jpg

ERMAN BULUCU: Akhisarspor alt yapısından yetişen ve profesyonel kariyerinde TFF 1.Lig, Süper Lig tecrübeleri bulunan ve son sezonunu Amed SK takımında geçiren tecrübeli stoper Erman Bulucu'da Pendiksporlu oldu.

emir-alagoz-mustafa.jpg

EMİR ALAGÖZ: Profesyonel kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan, geçtiğimiz sezonu Manisa FK takımında geçiren başarılı orta saha oyuncusu Emir Alagöz ile sözleşme imzalandı. 

EMRE UĞUR URUÇ: Geçtiğimiz sezonu Keçiörengücü'nde geçiren, kariyerinde Adanaspor ile süper lig tecrübesi yaşamış sağ bek pozisyonunda oynayan milli futbolcu Emre Uğur Uruç ile de sözleşme imzalandı. 

alican-seker.jpg

alisan-seker-basgan.jpg

ALİŞAN ŞEKER: Geçtiğimiz sezonu Sakaryaspor'da geçiren, daha önce süper ligde Sivasspor ve Alanyaspor'da forma giymiş tecrübeli kaleci Alişan Şeker artık Pendikspor'un kalesini gole kapatacak.

İmza töreninde konuşan Başkan Mustafa Şahinyılmaz, " Hocamızın istekleri doğrultusunda transferleri yapıyor ve kadromuzu şekillendiriyoruz. Yine söylüyorum; Hedefimiz mutlak şampiyonluk ve 1 Lig'dir. Taraftarlarımız şimdiden şampiyonluk şarkılarını söylemeye başlasınlar."diye konuştu.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113