• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Pendikli genç yazarın 2. kitabı ?Aşk Her Yerde? en çok satanlar listesinde

Pendikli genç yazarın 2. kitabı  ?Aşk Her Yerde? en çok satanlar listesinde
Geçtiğimiz sayılarımızın birinde büyük yankı uyandıracağını özellikle vurguladığımız, Pendikli genç yazar İlknur İnsaf Turan?ın, ?Aşk Her Yerde? isimli kitabı, tahminlerimizin de üzerinde o kadar yoğun bir ilgi gördü ki, en çok satılanlar listesine girdi

. Gördüğü yoğun ilgi nedeniyle çok kısa bir süre içinde tükenen kitabın ikinci baskısı da piyasaya sürülmek üzere.

Edebiyat alanında ilçemizin vedarı iftarı olmaya aday genç yazarımız İlknur Turan’ın, en çok satan kitaplar listesine giren    “Aşk Her Yerde” tüm kitapçılarda, ısrarla aranmaya başlayınca, hemen hazırlıklarına başlanan ikici baskı çalışmalarında da sona gelindiği ve çok kısa bir süre içinde piyasaya sürüleceği ifade edildi.

BU KADARINI BEN BİLE TAHMİN ETMİYORDUM
Tüm okurlarına, “Aşk Her Yerde”ye gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Pendikli genç yazar İlknur İnsaf Turan mutluluğunu, “Kitabımın beğenileceğini tahmin ediyordum, fakat bu kadar büyük bir ilgi göreceğini ve bu kadar kısa bir süre içinde tükeneceğini, doğrusu ben bile tahmin etmiyordum. Okurlarımın ilgisi ve yöneltilen beğeni ifadeleri, beni öylesine mutlu etti ki, duygularımı ifade edecek söz bulamıyorum. İkinci baskımızın da aynı ilgi ve beğeniyi göreceğini umuyorum.” sözleriyle dile getirdi.

TÜM KİTAPÇILARDA BULABİLECEKSİNİZ
Önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak olan “Aşk her yerde” nin ikinci baskısı, daha geniş bir satış ağıyla bölgemizdeki tüm kitapçılarda ve www.netkitap.com internet sitesinden satışa sunulacak. Ayrıca isteyenler, web sitesi: iinsaf.com veya email : iinsafmynet.com internet adreslerinden kitap hakkında geniş bilgi alabilir veya yazarıyla görüşebilirler.

 AYAZ” DA, BÜYÜKYANKI UYANDIRACAK
“Aşk Her Yerde” kitabının gördüğü yoğun ilginin kendisini daha da kamçıladığını vurgulayan Pendikli genç yazar İlknur İnsaf Turan, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederken, okurlarına bir de müjde vererek, üçüncü kitabı “AYAZ”ın da yolda olduğunu kaydetti. Turan, yine büyük beyeni görerek, yankı uyandıracağını tahmin ettiği üçüncü kitabı “AYAZ’ı da, okurlarının ellerinden bırakamadan, bir çırpıda bitireceğini iddia ediyor.

BİZDEN SÖYLEMESİ, KİTABINIZI ŞİMDİDEN AYIRTIN
Bir kaç ay içinde piyasaya çıkacak olan “AYAZ”da da, her okur kendinden bir parça bulacağı gibi, Anadolu’nun o sımsıcak samimi insanlarını daha da yakından tanıma fırsatı bulacak. Şimdiden siparişinizi verin, bizden söylemesi!

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113