• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Pendik’in yeni Kaymakamı Elber Demir

Pendik’in yeni Kaymakamı Elber Demir
Pendik’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Pendik Kaymakamı Osman Tunç’un koltuğuna, Fuat Köprülü İlk Okulu 4. Sınıf Öğrencisi Siraç Elber Demir oturdu.

Fuat Köprülü İlkokulu öğrencileri Meryem Korkmaz, Muzaffer Kul, Okul Müdürü Mehmet Akif Aydın, Müdürü Yardımcısı Caner Yıldız ve sınıf öğretmeni Ayşe Ebru Yüksel ilçe Kaymakamı Osman Tunç’u makamında ziyaret etti. Kaymakam Tunç, öğrencileri kapıda karşılayarak kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Tunç, 4.sınıf öğrencisi Siraç Elber Demir’e makamını devretti.

Kaymakam Tunç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tüm Türkiye'de olduğu gibi Pendik’te de bir öğrencinin Kaymakamlık koltuğuna oturduğunu belirterek, öğrencilerin almış oldukları eğitimleri sayesinde geleceğin Kaymakamları olabileceklerini söyledi.

Tunç, 'Öncelikle bu bayramda makamımı bir süreliğine dahi olsa küçüklere vermek gerçekten çok güzel bir duygu. Buradan bayram vesilesiyle tüm halkımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu bayram çocuklarımızın en sevinçli günüdür'' dedi.

 

Çocuk Kaymakam, Pendik Kaymakamı Osman Tunç’a "Dezavantaşlı vatandaşlar ile ilgi nasıl bir projeleriniz var." sorusunu yöneltti. Kaymakam Osman Tunç, "Zor bir soru ancak cevaplandırmak durumundayım. Devletimiz dezavantajlı vatandaşlarımız için çok önemli projeler geliştirdi ve geliştirmeye devam etmekte. Öyleki maddi olarak hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan devletimiz, çalışan insanlardan daha fazlasını bu insanlar için vermekte, bunun yanısıra, onlara uyugun yollar, toplu taşıma araçlarında yolculuk etme imkanları gibi bir çok avantaj sağladı."dedi.

Kendi okulu olan Fuat Köprülü İlkokulu için talepte bulunan Siraç Elber Demir’e Kaymakam Tunç, "Şu an o koltukta siz oturuyorsunuz, arayın Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü'nü gerekli talimatları verin." ifadesi üzerine milli eğitim müdürlüğünü arayan Demir, telefona kendisi gibi milli eğitim müdürü koltuğuna oturan bir öğrenci çıkınca ilginç ve güldüren sahneler yaşandı.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK






  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113