• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Pendik'in en modern kuaför salonu

Pendik'in en modern kuaför salonu
25 nisan cumartesi günü görkemli bir açılışla hizmete giren Salon MR. Can, 300 m2 kapalı alanda iki ayrı bölümden oluşan modern mekanında bay ve bayan müşterilerine konforlu hizmet sunuyor.

Salon MR. Can’ın açılışını Pendik Kuaförler Odası Başkanı Sadık Türker, Yeni Mahalle Muhtarı Cemayil Yılmaz, işletme sahibi Atilla Güzelsu ve çok sayıda devetli dualar eşliğinde yaptı.

Açılışta bir konuşma yapan Salon MR. Can sahibi Atilla Güzelsu, değişen ve gelişen Pendik’e yakışır bir bay-bayan salonu açtıklarını belirterek, " Müşterilerimizin rahat ve konforu için her türlü detay düşünülerek dekora edilmiş geniş, ferah salonumuzun sıcak ambiansını sizde hissedeceksiniz." dedi.

Güzelsu, "Hijyen, konfor ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğumuz işletmemiz, bay- bayan olmak üzere iki ayrı bölümden oluşmakta. Bayanlar için protez tırnak, kalıcı makyaj, kalıcı french, ipek kirpik, porselen makyaj, lazer cilt bakımı, özel tesettür bölümü ve ayrıca müşterimiz hizmet alırken çocukları için özel oyun alanlarını da düşündük. Erkekler için, manikür, pedikür, cilt bakımı, bay lazer, refloksoloji masajı, ağda, kirpik perması, şehllaç oje gibi hizmetlerimiz var. Salonumuzda arzu edenler için, ayrıcalıklı vip bölümü de bulunuyor."dedi.

 

İşletme sahibi Atilla Güzelsu, "Salon MR. Can bay- bayan kuaför merkezimizde, konularında uzman  kadrosuyla müşterilerimize kaliteli hizmet verebilmek adına müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Samimi ve güleryüzlü ekibimizle tanışmanız bakım ve güzellik adına dilediğiniz  detaylı  bilgiyi almak için 0216 483 60 60 nolu telefefondan bilgi ve randevu albilirsiniz. "dedi.

Salon MR. Can,  Batı Mahallesi Seyit Burhan Toprak Caddesi No.16/A  Pendik  adresinde hizmet veriyor.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113