• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Pendik’i temsil ediyorlar

Pendik’i  temsil ediyorlar
Pendik’te faaliyet gösteren kuaförler, katıldıkları yarışmalarda elde ettikleri derecelerle ilçemizi temsil ediyor.

By Salon ve Lanse Kuaför,bunlardan bir kaçı. Lanse Kuaför, Ukrayna’da düzenlenenDünya CMC Uluslararası Kuaför Yarışması’nda üçüncü oldu. Geçen yıl TÜYAP’ta gerçekleştirilen Beauty Eurasia Kuaför Güzellik Fuarı’ndaki saç kesim yarışmasında Türkiye üçüncüsü olan Murat Akbaba ise önümüzdeki yıl düzenlenecek saç tasarım yarışmasında birincilik elde etmek için şimdiden kolları sıvadı.

30 ülkenin katıldığı yarışmada üçüncü oldu

Lanse Kuaför’ün sahibi Bülent Durmuş, Ukrayna’da düzenlenen ve 30 ülkeden kuaförlerin katıldığı Dünya CMC Uluslararası Kuaför Yarışması’nda üçüncü oldu. Nisan ayında gerçekleştirilen yarışmada oldukça önemli deneyimler elde ettiğini ifade eden Durmuş, gelecek sene İstanbul’da düzenlenecek aynı organizasyona yeniden katılacağını belirtiyor.

"İyi makas kullanmakla iş bitmiyor"

 

 

Kaynarca Mahallesi'nde faaliyet gösteren Bay Salon'un işletmecisi Murat Akbaba ise geçen yıl İstanbul'da düzenlenen Beauty Eurasia 2011 Kuaför Güzellik Fuarı'ndaki saç kesim yarışmasında üçüncü oldu. Neredeyse bir yıl olmasına karşın, yarışmanın heyecanını hala yaşayan Murat Akbaba:"40 ülkeden katılan kuaförlerle yarım saat boyunca mücadele etmiştik. Yerli ve yabancı, alanında uzman jüri üyeleri karşısında ter dökmüş, üçüncü olmuştuk" dedi. 2013 yılında düzenlenecek saç tasarım yarışması için şimdiden hazırlıklara başladıklarını belirten Akbaba, iyi bir kuaför olmak için makası iyi kullanmanın yeterli olmadığını, saç kesimi yapılan kişinin yüz fizyolojisini de oldukça iyi tanımanın şart olduğunu ifade ediyor.

 



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113