• BIST 10296.05
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Pendik Lisesi'nde Mezuniyet Sevinci

Pendik Lisesi'nde Mezuniyet Sevinci
Pendik Anadolu Lisesi mezunları, okul bahçesinde coşkulu bir törenle mutluluklarını paylaştılar.

 Eski ve yeni mezunların, emekli olmuş öğretmen-idarecilerle mevcut okul kadrosunun hasret giderdiği buluşma, gecenin geç vakitlerine kadar sürdü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Okul Müdür’ü Muhammet Emin Dönmez açılış konuşması yaptı. Dönmez misafirlerine ‘’hoş geldiniz’’ deyip selamladıktan sonra konuşmasına şöyle devam etti; ‘’öncelikle geleceğimizi emanet edeceğimiz bu pırıl-pırıl gençleri yetiştiren ve hayata hazırlayan tüm öğretmenlerimize candan teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum’’ 

Dönmez konuşmasının son bölümünde; ‘’Sizlere olan destek ve katkılarından dolayı öğretmenlerinize ve ailelerinize minnettar olsak ta, bu günlere kendi çabalarınızla, alın terinizle geldiniz. Vardığınız bu nokta ile ne kadar mutlu olup öğünseniz hakkınızdır. Sizleri saygı ve sevgilerimle kutluyor, gözlerinizden öpüyorum. Bundan sonraki hayatınızda mutluluk, sağlık ve başarı dileklerim sizinle olsun. Yolunuz açık olsun’’ dedi.

Bayrak-Flama Devir-Teslimi Yapıldı

2012-2013 Öğretim Yılı Pendik Anadolu Lisesi Mezunları adına okul birincisi Havva Nur Yavaş Bayrak-Flama devir-teslimini on birinci sınıf öğrencileri adına temsili bir arkadaşına emanet ettikten sonra yaş kütüğüne plaket çaktı. Akabinde mezun öğrencilere, okul idarecileri ve Pendik Lisesinden emekli olmuş (Mukaddes Tuzla, Güray Badem, Türkan Urcanoğlu, Salim Uca, Mustafa Yıldız, Mehmet Kaya, Yavuz Gürol) öğretmenler tarafından diplomaları verildi.

Okul Birincisi Havva Nur Yavaş Oldu

Pendik Anadolu Lisesi mezunları arasından ilk üç dereceye girenler açıklandı.Okul birincisi Havva Nur Yavaş, ikinci Deniz Ünlü ve üçüncü Mehmet Fatih Altıparmak oldu. 

Okul birincisi Havva Nur Yavaş’ın diplomasını Müdür M. Emin Dönmez verdi. Her üç öğrenci davetlilere tanıtıldı. Pilav ve ayran ikramından sonra öğrenciler havaya kep fırlatarak mezuniyetin verdiği mutluluğu velileriyle birlikte paylaştılar. Gecenin geç saatlerine kadar sazlı-sözlü eğlendiler.

HABER: ABDULLAH YADİGAR




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113