• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Önünü İlikledi ve koşmaya başladı

Önünü İlikledi ve koşmaya başladı
Bu yıl 36.sı düzenlenen ?Vodafone Avrasya İstanbul Maratonu ve Halk Koşusu?na dikkat çekmek amacıyla Pendik sahil etkinlik alanı renkli bir yarışmaya sahne oldu. Düzenlenen kısa koşu yarışına ceketinin önünü ilikleyerek katılan Ercan Bayramoğlu bütün raki

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş tarafından organize edilen 36. Vodafone Avrasya Maratonu ve Halk Koşusu,  16 Kasım 2014 günü gerçekleşecek. Etkinlik öncesi bu büyük spor organizasyonuna katılımı teşvik amacıyla Pendik’te eğlenceli yarışmalar düzenlendi. Sahil Etkinlik alanında yapılan ve kazananlara ödül verilen kısa koşulara Pendikliler yoğun ilgi gösterdi. Ayakkabısını çıkarıp koşanlar olduğu üstündeki ceketiyle katılanlar da vardı. Yarışta ceketinin önünü ilikleyerek koşan ve izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan Ercan Bayramoğlu, 1. Olarak büyük alkış aldı.

Cumartesi akşamı sona eriyor

Avrasya Maratonuna vatandaşların ilgisini çekmek amacıyla iki gün sürecek bu yarışmaları düzenlediklerini belirten etkinlik sorumlusu Ahmet Karaman; “Cumartesi günü saat:19.00’a kadar devam edecek yarışmalarda 1.ci olan arkadaşlara çeşitli hediyeler veriyoruz. Ayrıca gün içinde en çok puan toplayan yarışmacıya Tablet bilgisayar hediye ediyoruz. Küçükten büyüğe herkesin ilgi gösterdiği etkinliğe Pendik halkının ilgisi bizleri de motive etti. Sahilde düzenlediğimiz yarışmalarımıza tüm Pendik halkı davetlidir.” dedi. 

Her yıl yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı Avrasya koşusunda  Pendik’ten de toplamda 250 kişi aktif olarak yer alıyor. Anadolu Yakasında Altunizade Köprüsü’nden başlayan  ve  Avrupa Yakası'nda Beşiktaş Dolmabahçe’ye kadar süren  halk koşusuna isteyen vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek. 







  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113