• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

MHP Pendik İlçe Teşkilatı'ndan coşkulu açılış

MHP Pendik İlçe Teşkilatı'ndan coşkulu açılış
Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Başkanlığı'nın açılış töreni muhteşem bir kalabalığa sahne oldu. Siyaset, iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda isim açılışta yer aldı.

Yenilenen MHP Pendik İlçe Markezi, görkemli bir açılış törenine sahne oldu.

MHP İlçe  binasının açılışına, Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter,  İlçe Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Belediye Başkanı Ahmet Cin,  İstanbul İl Başkanı Birol Gür, il başkan yardımcıları, il yöneticileri, MYK üyeleri, 1. Bölge ilçe başkanları, Pendik Belediyesi MHP Meclis Üyeleri, Taş medreseleri, İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şirin, Ocak Bölge Başkanı Kerim Cebeci, Pendik Ocak Başkanı Metehan Yurtbaşı ve STK temsilcileri katıldı.

icin-1-047.jpg

Açılışta konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter; “Pendik 36 mahallesi ile gözbebeğimiz. Hiçbir zaman bizi mahcup etmedi. Ama Pendik’ten daha fazlasını istiyoruz. Bu potansiyele sahip olduğunu da biliyoruz” dedi.

icin-223.jpg

MHP İlçe Başkanı Yalçın Çolak ise konuşmasında; “Partililerimizin ve tüm Pendiklilerin açılışımıza gösterdiği yoğun ilgi bizi onurlandırdı. Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Teşkilatı olarak gece gündüz demeksizin kutsal davamız uğruna emek sarf ediyoruz. Türk dünyasının ve İslam aleminin birlik ve beraberliği – bekası için açtığımız bayrak dalgalanıyor. Hiçbir şer güç bu kutsal davada zafere ulaşmamızı engelleyemeyecektir” sözlerine yer verdi.

Program çerçevesinde ilçe yönetimi tarafından protokole ve davaya katkısı olan çeşitli isimlere plaket takdimi yapıldı. Tören sonrasında ise İlçe Başkanı Yalçın Çolak beraberinde Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve yönetim kadrosu bir esnaf gezisi gerçekleştirdiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113