• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Kurtköy'ün en prestijli konut projesinde Lansmana özel satışlar başladı

Kurtköy'ün en prestijli konut projesinde Lansmana özel satışlar başladı
Pendik'in köklü inşaat şirketlerinden Hanekonut tarafından projelendirilen White House İstanbul projesinde lansmana özel indirimli satışlar devam ediyor.

Kurtköy Harmandere'de mükemmel bir lokasyonda projelendirilen White House İstanbul'da 4 Blok, 148 Daire ve 31 Ticari Dükkan Olmak Üzere 179 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

Projede; %45 Yeşil Alan, Açık - Kapalı Yüzme Havuzu, Cafe, Hamam, Sauna, Buhar Odası, Fitness Salonu, Çocuk Oyun Odası (Bilardo ve Langırt Masası), Çocuk Parkı, Basketbol Sahası, Kamelya, Kapalı Otopark, Jeneratör, Hidrofor, Görüntülü Diyafon, Kapalı Devre Kamera, Plaka Tanıma Sistemi mevcut.

Harmandere Mahallesi Ankara Caddesi No: 453 Kurtköy adresinde yeralan projede konutlar hızla yükseliyor. 2019 Haziran ayında teslim edilecek olan projede lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor.

  • White House İstanbul'da; 16 adet 1+1, 100 adet 2+1 ve 32 adet 3+1 daire satışa sunulmuş durumda.

Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanına sadece 3 dakikalık mesafede bulunan White House İstanbul, E-6 Karayolu'na da çok yakın. E-6'ya araçla ulaşmak sadece 1 dakika. Yine, Viaport, Teknopark, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu, projeye yakınlığıyla dikkat çekiyor. İstanbul'un yakın gelecekte en çok tercih edilecek yerleşim yerlerinden olacak Kurtköy-Harmandere'de yükselen proje yatırımcısına da kazandıracak.

Hanekonut Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bayram, " Hane Konut olarak hizmet verdiğimiz tüm sektörlerde çalışanlarımızın, tüm iş ortaklarımızın ve halkımızın takdiri ve güvenini kazanmış olmanın verdiği sorumluluk bilinci ile geleceğe yol alıyoruz. Hane Konut hayata geçirdiği projelerle, hem grubun Kurumsal Sosyal Sorumluluk yaklaşımıyla örtüşmekte, hem de ona yeni değerler katmaktadır. Grubun en başta gelen sorumluluğu, vizyon ve misyonuna uygun hareket ederek tüm paydaşları için değer üretmek, davranış ve ilkeleriyle saygın ve örnek bir kurumsal kültür oluşturmaktır. Başarma azmi, dürüstlük ve şeffaflık, müşteri memnuniyeti, küreselleşme ve topluma katkı Hane Konut’un temel değerleri ve kurumsal stratejisinin itici güçleridir. Kurumsal saygınlığını müşteri memnuniyeti ve güveniyle kökleştiren firmamız, yılların tecrübe ve bilgi birikimini sürekli yeni teknolojilerle destekleyerek yarınların gereksinimlerine bugünden cevap vermek amacındadır."diyor.

White House İstanbul projesini de bu ilkeler doğrultusunda inşa ettiklerini ifade eden Necmettin Bayram, " Kurtköy, yakın gelecekte İstanbul'un önemli cazibe merkezlerinden olmaya aday bir yerleşim yeri. Bölgede hızla 5 yıldızlı oteller, kongre merkezleri ve nitelikli konut projeleri yükseliyor. Bölge son yıllarda büyük bir trend yakaladı. Kurtköy'e 2019'da metro da geliyor. Bütün ulaşım akslarına (Hava, kara, demir ve denizyolu) yakın olması bölgeyi ayrıcalıklı kılıyor. Özellikle Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yolcu kapasitesinin her geçen yıl artması, kısa vadede ikinci ve sonrasında üçüncü pistin hizmete girecek olması büyük bir hareketlilik getirecek. Dolayısıyla konut fiyatları bu gelişmeye paralel yükselecektir."diye konuştu.

White House İstanbul projesiyle ilgili bilgi almak isteyenler, www.hanekonut.com adresini ziyaret edebilirler.

wh_2-min-1-800x450.jpg

cmr25_fitness-2-800x450.jpg

cmr28_havuz-2-800x450.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113