• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

KULE İNŞAAT Yaşanılır ve Güvenilir Mekanlar Üretiyor

KULE İNŞAAT Yaşanılır ve Güvenilir Mekanlar Üretiyor
Pendik Çamlık Mahallesi?nde, 4?üncü projesini yakında hayata geçirecek olan Kule İnşaat, Avrupa standartlarında konutlar inşa ediyor.


YAŞI GENÇ AMA UFKU BÜYÜK
 Pendik’te faaliyet gösteren Kule İnşaat, başarısıyla dikkat çekiyor. Çamlık Mahallesi’nde lüks konutlar üreten firmanın yönetim kurulu başkanı Murat KAYABAŞI, gençliği ve enerjisiyle gelecek vaad ediyor. Henüz 30 yaşında olan Kayabaşı, yardımcısı Resul Atmaca ile inşaat sektöründe, başarıdan, başarıya koşuyor. Çamlık’ta, daha önce üç projesini sonuçlandıran Kule İnşaat, şimdi dördüncü projesini hayata geçirmek üzere.

ÜÇ PROJE TAMAM, SIRADA DÖRDÜNCÜSÜ VAR
 Pendik’te faaliyet gösteren Kule İnşaat, yaşanabilir, kaliteli ve lüks konutlar üretiyor. İstanbul’un gözde mahallelerinden olan Pendik Çamlık Mahallesi’nde, üç ayrı projeye imza atan firma, yeni projesi olan Frezye 4 Evleri’nde de oldukça iddialı.
Önümüzdeki ay temel atma aşamasına geleceklerini kaydeden firmanın yönetim kurulu başkanı Murat Kayabaşı, prestijli ve yaşanabilir konutlar ürettiklerini ifade ediyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
 Çamlık gibi nezih bir mahalle de faliyet gösterdiklerini kaydeden Kayabaşı, “Şimdiye kadar aynı mahallede üç projeyi bitirdik. Bu alanda tek firmayız diyebilirim. Müşteri memnuniyeti ile birlikte güven kazandık. Projelerimize, halkımız büyük ilgi gösteriyor. Biz de kalitemizle, onları mahçup etmiyoruz. Önümüzdeki günlerde Frezye 4 Evleri’nin temelini atacağız. Çok güzel bir proje gerçekleştireceğiz. Projemizle ilgili şimdiden talep almaya başladık.” dedi.

KALİTELİ KONUTLAR
 Çamlık Spor Tesisleri’nin hemen karşısındaki alana inşa edilecek olan yeni Frezye Evleri’nde, her türlü sosyal donatı alanı bulunacak. Açık yüzme havuzu, yeşil alan, çocuk oyun parkı, açık oto park, kamera sistemi, asansör, toplantı salonu vb. bulunuyor.
Daha önce bitirilen 3 projede de tam not alan Kule İnşaat, dördüncü projesinde, çok daha iddialı.

KURUMSALLAŞIYOR
 Aynı zamanda Pendik’in en genç müteahhitlerinden olan Murat Kayabaşı ve yardımcısı Resul Atmaca, bundan sonraki hedeflerinin, markalaşma olduğunu kaydediyor.
Kule İnşaat’ın marka değerinin her geçen gün yükseldiğini kaydeden Kayabaşı ve Atmaca, “Kule İnşaat, markası ve güveniyle müşterisinin takdirini kazanmıştır. Bu güvene layık olabilmek amacıyla, sürekli yenilikler yapıyoruz. Özellikle kaliteden hiç bir şekilde taviz vermiyoruz. Günü birlik kısa vadeli planlarımız yok. Uzun vadeli düşünüyoruz. Hedeflerimiz de uzun vadelidir. Sürekli büyüyen bir markayız. Sağladığımız güven sayesinde yakın ve orta vadede, çok daha iddialı projelere imza atacağız.” dediler.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113