• BIST 10173.42
  • Altın 2445.956
  • Dolar 32.2822
  • Euro 34.9585
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 5 °C

Kişisel geleceğimi hiç dert etmedim

Kişisel geleceğimi hiç dert etmedim
Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, yerel basın mensuplarıyla Güzel yalı sosyal tesislerinde sahurda bir araya geldi.

Sahura Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Sami Dilveli, Ramazan Öztürk, Pendik Belediyesi Basın Danışmanı Metin Tavukçu, Basın Yayın Müdürü Abdurrahim Bayram, Pendik’te yayın yapan gazete sahipleri ve temsilcileri katıldı.

 Ramazan ayı münasebetiyle Pendik’in yerel Basınını sahurda ağırlayan Kenan Şahin Ramazan’ın maneviyatı ve duygusundan, ilçede yapılan iftar programlarının etkinliklerden bahsetti. Sokak iftarlarının önemine vurgu yapan Kenan Şahin, "Vatandaş sokak iftarlarını benimsedi. Halkımız beni arıyor ve iftara davet ediyor. İnsanların iftar vesilesiyle sokakları birlikte paylaşması çok arzuladığımız bir şeydi. Yavaş yavaş bu arzumuz gerçekleşiyor. Bu da bizleri çok mutlu etmekte." dedi.

Spordan siyasete, sanattan kültüre, belediye hizmetlerinden özel meselelere, son yıllarda  ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili bilgi veren Kenan Şahin, " Özellikle spor ve eğitim yatırımları konusunda büyük icraatlar gerçekleştirdik. Çok iyi bir ekiple çalışıyoruz.   Pendik Belediyesi sitemini kurmuş bir belediyedir. Pendik Belediyes Türkiye'de en ciddi yatırım yapan ilçe belediyesidir." dedi.

Pendik Belediye Başkanı Şahin, "Kendimle ilgili gelecek hesapları yapmayan kadere inanmış birisi olarak tüm gücümle Pendik’e Pendikliye, bu ilçeye en iyi hizmeti nasıl yapar, yine bu ilçeye katma değer nasıl sağlarım diye kafa yoruyoruz.Bunları yaparken de Pendik’e kalifiye insan yetiştirmek derdindeyim.Samimiyetle söylüyorum kişisel hesap içinde hiç olmadım. Zaten yapımda buna hiç uygun değil." dedi.

Samimi bir sohbet içinde geçen sahur programında Kenan Şahin, basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtladı.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113