• BIST 10643.58
  • Altın 2499.929
  • Dolar 32.215
  • Euro 34.8806
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Kırımlı Fazilet'te Avrupalı Konuklar

Kırımlı Fazilet'te Avrupalı Konuklar
İlçemiz okullarından Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi, Almanya, Slovakya, Romanya, Polonya ve İsveç'ten gelen öğretmenleri ağırladı. Beş ülkeden Comenius projesi için gelen on üç öğretmen ve Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi'nin öğretmenleri 2013

Açılış konuşmasında misafir öğretmenlere hitap eden Okul Müdürü Musa Okumuş,” Bu projeler,biz eğitimcilere ve öğrencilerimize yeni ufuklar açacaktır. Okulumuzun tüm olanakları ile çalışmalarınıza destek vereceğiz. Burada İstanbul’un tarihi ve kültürel değerleri ile tanışacak, geleneksel Türk misafirperverliği ile ağırlanacaksınız.Umuyorum ki İstanbul’dan bir daha gelmek isteğiyle ayrılacaksınız.”dedi.

Projeyi yürüten öğretmenlerden Derya Fidan,”İlk defa  uluslararası bir projede yer alıyoruz. Bizim için büyük bir fırsat oldu.Öğrencilerimizin bu çalışmalara katılması hem kişisel gelişimleri hem gelecek planları açısından çok yararlı olacaktır.”dedi. Projenin diğer öğretmenlerinden Aysen Eraydın,”Avrupa’dan birçok öğrencinin bir araya geldiği bu projede yer almak öğrencilerimize birçok katkı sağlayacaktır. Farklı kültür ve ülkeleri  tanımak, kariyerlerini  planlamalarında ve eğitimlerinde onlara farklı  bakış açıları kazandıracaktır. Bu da bizim hedeflerimiz  arasındadır.”dedi. İngilizce öğretmeni İbrahim Toprak,”Bu projede yer almak biz öğretmenler için de son derece yararlı oldu. Farklı eğitim sistemlerini tanıma fırsatı bulduk. Avrupa’daki meslektaşlarımızla eğitim sistemlerimizi karşılaştırdık.Tüm  öğretmenlere böyle projelerde yer almalarını tavsiye ediyorum.” dedi.

Projeye katılan tüm öğretmenler çalışmalarından artan zamanlarda İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarını  gezme fırsatı buldular.

 











  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113