• BIST 10265.94
  • Altın 2392.858
  • Dolar 32.3644
  • Euro 34.7852
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Kenan Şahin?den Yaşlılara özel çağrı

Kenan Şahin?den Yaşlılara özel çağrı
Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilçede 65 yaş üstü vatandaşların beklentilerini öğrenmek için bir çalışma yaptıklarını, 7 bin kişinin de tek başına yaşadığının saptandığını belirterek, ?Gördük ki birçoğunun yaşamdan bir beklentisi yok. Bizler, si

Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçede çoğu tek başına yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar, Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen yemekli organizasyonda bir araya geldi. İçlerinde bastonuyla gelen de vardı, yanındaki refakatçisinin koluna giren de, dimdik yürüyen de. Hiç evlenmeyenler, yıllar önce eşini kaybedenler, eşinin daha yasını tutanlar olduğu gibi az da olsa karı koca olarak davete katılanlar da bulunuyordu. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve eşi,  organizasyona katılan konuklarla tek tek ilgilenerek hatırlarını sordu.

65 yaş üstü Pendiklilerin taleplerini, beklentilerini öğrenmek, yaşam kalitesine katkıda bulunmak amacıyla anket çalışması yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Çalışmanın sonucunda gördük ki, insanlar kendi rotalarını çizmiş, kimseden ve hayattan bir beklentisi yok. Ama biz farklı düşünüyoruz. Hayatın her döneminin ayrı bir güzelliği var. İmkanlarımız önceden dardı, şimdi ise ülke, büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak gelişti.  Hayatı paylaşmak için bizi yanınızda görmelisiniz. Sizin hayatınıza katkı sağlamak istiyoruz. Gelin, bunları beraber bulalım. Herkesi memnun edecek iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum” dedi.  Başkan Şahin, insanların hayatlarına katkı sağlanabileceğinin farkında olmadıkları için beklentilerinin olmadığını vurgulayarak, “Şehrin bütün değerlerini paylaşan organizasyonlar var. Bu yılları hayatınızın en güzel yılları olarak geçirmenizi sağlamak istiyoruz”  dedi.

Yemeğe katılan 65 yaş üstü konukları sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda bir doktor olarak uyarmayı ihmal etmeyen Başkan Kenan Şahin, “Şeker, tansiyon, kalp sizin en yakın arkadaşlarınız olacak. Onlarla iyi geçinin” diyerek günün anısına herkese konuşan tansiyon aleti hediye etti. 



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113