• BIST 10895.25
  • Altın 2506.967
  • Dolar 32.1861
  • Euro 34.95
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Kaynarca Lisesi’nden yıl sonu gecesi

Kaynarca Lisesi’nden yıl sonu gecesi
Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi’nin Yıl Sonu programı ve resim sergisi geçtiğimiz 6 Haziran perşembe günü Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde görkemli bir kutlama töreniyle gerçekleşti.

 Programa Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Kayhan, Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi Müdürü Kadir Demirgöz, Türk Eğitim Sen 6 No’lu Şube Başkanı Sami Çelik, ilçe milli eğitim şube müdürü Baki Kesik, bazı okul müdürleri ve idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

 

Gece okul müdürü Kadir Demirgöz’ün konuşmasıyla start aldı. Demirgöz, konuşmasında Şevket Sabancı Lisesi'nde göreve geldiği günden bu yana önemli hizmetler gerçekleştirdiğini, bundan böyle de gerçekleştirmeye devam edeceğini belirtti. Müdür Demirgöz, “Okulumuzu ve öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Atatürk yolunda ve onun izinde gençlik yetiştirmek hepimizin görevidir. Bu görevin bilincindeyiz.” dedi.

 

BAŞARILI İDARECİLERİMİZ VAR

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Kayhan’da konuşmasında milli eğitim camiasında çok güzel gelişmeler olduğunu Pendik’in çok şanslı bir ilçe olduğunu söyledi. Kayhan, “Eğitime önemli katkıda bulunan idarecilerimiz var. Biz eğitimciler bunun bilincindeyiz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.”

Program okulun Pendik Birincisi, Voleybol Takımına verilen kupa türeninin ardında  fizik laburatuarına bir abla-kardeş tarafından bağışlanan cihazların plaket töreni ve başarı belgelerinin dağıtımıyla devam etti.

Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki geceye katılan davetliler, önce resim sergisini ziyaret etti. Daha sonra salona geçerek öğrenci ve öğretmenler tarafından düzenlenen etkinliği hep birlikte izlediler. Gece geç saatlere kadar süren program sonunda misafirler, yöneticiler ve Kaynarca lisesi öğretmenleri birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. Okul idaresi tarafından öğretmenlere başarı belgesi takdim edildi.

 

 

GÖZ KAMAŞTIRAN ESERLER

 

Öğrencilerin eserlerinden oluşan resim sergisi göz kamaştırdı. Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Zeki Kayhan, lise müdürü Kadir Demirgöz ve Zirve Eğitim Kurumları Yönetim kurulu Başkanı Faruk Çakmak, sergilenen eserleri birlikte gezdiler. Kadir DEMİRGÖZ, sergi için öğretmen ve öğrencilerin yorucu bir çalışma yaptıklarını kaydederek, “Hepsini kutluyorum. Ellerine yüreklerine sağlık. Eserler çok güzel”

 


















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113