• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu...

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu...
ANKARA'nın Polatlı ilçesinde 5 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ile ilgili kahreden haber geldi. Katil zanlısı olarak tutuklanan komşuları Uğur K.'nın üzerindeki kan lekesi Eylül'ün ailesi ile uyuştu. Zanlının evinde arama yapılıyor.

İÇİŞLERİ Bakanlığı, Türkiye genelinde kaybolan çocuklarla ilgili yazılı açıklamasında 5 gün önce Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara olayının aydınlatıldığını duyurmuştu. Kayıp minik Eylül'den maalesef kötü haber geldi. Eylül'ü kaçırdığından şüphelenilerek tutuklanan zanlının üzerindeki kan lekesi minik Eylül'ün ailesinden alınan DNA ve saç örnekleriyle bire bir uyuştuğu anlaşıldı. Zanlının evinde ve bahçesinde inceleme yapması için ceset arama köpeği getirildi. Bahçede ve evde arama yapılıyor....

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu...

İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Ankara’nın Polatlı ilçesinde kaybolan Eylül Yağlıkara olayı aydınlatılmıştır" denilmiş ancak bir ayrıntı verilmemişti. Kayıp Eylül Yağlıkara'nın babası İbrahim Yağlıkara, bakanlığın açıklamasından sonra yaptığı açıklamada, "Şu an bir bilgi yok. Haber gelse ilk önce bana gelir. Binbaşı bizzat 'Ben kendim bilgilendireceğim seni' dedi. Böyle bir şey yok şu an" demişti.

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu...

ARABASININ ARKA KOLTUĞUNU YIKAMIŞ... Minik Eylül'ün katil zanlısı olarak komşuları Uğur K. dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Jandarma ekipleri tarafından el konulan Uğur.K.'nin otomobilinin arka koltuklarının yıkandığı belirlenmiş ve bu da cinayet şüphesini artırmıştı.

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu...

KAYBOLDUĞU GÜN KIZIN BABASINI ARAMIŞ... Tutuklanan Uğur.K. ile çiftçi İbrahim Yağlıkara arasındaki en son görüşmenin Eylül'ün kaybolduğu gün yapıldığı ortaya çıktı. Baba İbrahim Yağlıkara, "İşleri zamanında teslim etmediği için geçen sene U.K.'ye zirai sulama işi vermedim. Onu da bu yıl başka bir arkadaşa verdim. U.K., bu yıl iş istedi vermedim. Cuma günü beni sabah 09.00'da aradı. 'İşi kime verdin?' dedi, 'Başka bir arkadaşa verdim' dedim. 'İyi' dedi, kapattı. Cumadan çıktıktan sonra kızımın kaybolduğunu öğrendim. U.K. tutuklanmış. İfadesinde, 'Bilgim yok' demiş." ifadelerini kullanmıştı.

KATİLİN ÜZERİNDEKİ KAN İLE AİLENİN DNA'SI UYUŞTU... Eylül'ü kaçırdığından şüphelenilen ve tutuklanan Uğur K.'nın üzerinde bulunan kan lekesi Eylül'ün ailesinden alınan DNA ve saç örnekleriyle bire bir uyuştuğu anlaşıldı.

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu...

CESET ARAMA KÖPEĞİ GELDİ... Eylül Yağlıkara’nın (8) bulunması için köyde arama çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Yağlıkara ailesinin oturduğu eve yaklaşık 50 metre ileride bulunan ve olayla ilgili tutuklanan zanlı Uğur K.’nin evinin bahçesinde Emniyet ve AFAD’a ait ceset arama köpeği tarafından çalışma yapıldı. Çalışmada evin bahçesi didik didik aranırken, eğitimli köpek de evin içini aradı. Ekiplerin evin bahçesinde çalışmaları devam ediyor.

5 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞTU... Bursa’da yaşayan İbrahim ve Şerife Yağlıkara çiftçi, yaz tatili için memleketleri Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi’ne geldi. Burada Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçükleri Eylül, 22 Haziran Cuma günü öğle saatlerinde arkadaşları ile birlikte oyun oynamak için evlerinden çıkmış bir daha haber alınamamıştı.

Kaynak:İnternethaber.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113