• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Kavakpınar değişiyor -gelişiyor

Kavakpınar değişiyor -gelişiyor
Son yıllarda aldığı hizmetler ve yapılan yatırımlarla Pendik?in en büyük Mahallesi Kavakpınar adeta çehresi değişti.

Kavakpınar Mahalle Muhtarı İrfan Çiftçi, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden bu güne mahallesine yapılan hizmetleri  Gazetemizin Genel  Yayın Müdürü Yaşar Şimşek ile birlikte yerinde inceledi.

Bir yılı aşkın sürede mahallenin birçok eksik ve ihtiyaçlarının giderildiğine dikkat çeken mahalle muhtarı İrfan Çiftçi, yatırımların başında bir kültür merkezi, iki okul, 4 çocuk oyun parkı, iki halı saha, yeni yolların açılması, Abdi İpekçi Caddesi’nin Prestij Cadde Çalışması, sokakların kaldırım ve tretuvar yapımı, yeni altyapı çalışmaları, İETT seferlerinin artırılmasının geldiğini söyledi.

Çiftçi, ayrıca ptt şubesi ve İski veznesinin de bu dönem içinde  hizmet vermeye başladığına dikkat çekerek, İski veznesinde yapılan işlemlerden  fark alınmadığını vurgulayarak,  vatandaşların bu şubelere sahip çıkmasının önemine işaret etti.

Kavakpınar Mahalle Muhtarı İrfan Çiftçi, E5’i E6’ya bağlayan dere yolunda bulunan eski alt geçidin yeniden restore edilerek modern bir şekilde ve güvenli hizmet vermeye başladığını burada özellikle Etüt Proje Müdürlüğünün katkısının büyük olduğunu söyleyerek, yetkililere teşekkkür etti.

Kavakpınar Ahmed-İ Hani Kültür Merkezi gibi son derece modern bir kültür merkezinin mahallelerine büyük bir prestij kattığını söyleyen muhtar Çiftçi, vatandaşın yoğun talebi üzerine ve 27 sivil toplum kuruluşu imzasıyla muhtarlık binasının buraya taşınması talebini yetkililere ilettiğini önümüzdeki günlerde bunun gerçekleşeceğini umduğunu belirtti.

Kavakpınar Mahalle Muhtarı İrfan Çiftçi, tüm bu yapılan hizmetlerin ve olumlu gelişmelerin arkasında Pendik Belediyesi’nin olduğunu belirtti.  Genç muhtar, “Mahalleme yaptığı hizmetten dolayı mahalle sakinlerim adına başta Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Nüfusu 60 bini aşan ve Pendik’in en büyük mahallesi olan Kavakpınar’ımız daha yaşanılır ve modern bir görünüme kavuştu. Kısa sürede çok ciddi yatırımlar gerçekleştirildi. Mahalle halkımızın memnuniyeti oldukça fazla.” Diye konuştu.

 

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

























  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113