• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Kadınlara Özel Birbirinden Şık Bayram Kombinleri

Kadınlara Özel Birbirinden Şık Bayram Kombinleri
Her ne kadar bayram kombinleri kadınlar ve erkekler için farklılaşıyor olsa da, bir kombin var ki cinsiyetten bağımsız her daim geçerliliğini ve şıklığını koruyor.

Bu bayram güzelliğine güzellik katmak ve bayram havasını kıyafetlerinde yaşatmak isteyen bayanlar için birbirinden şık bayram kombinleri burada toplanıyor. Eğer siz de bir bayram kombini oluştururken nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenmek ve gardırobunuzdaki kıyafetleri bayram kombinleri yaratmak için nasıl kullanabileceğinize dair ipuçları elde etmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Kadınlara özel hazırladığımız bayramda giyilecek kombinler listemizden esinlenerek siz de bu bayram ziyaret ettiğiniz her evin en şıkı olabilirsiniz.

Bir Klasik: Gömlek & Pantolon Bayram Kombini

Her ne kadar bayram kombinleri kadınlar ve erkekler için farklılaşıyor olsa da, bir kombin var ki cinsiyetten bağımsız her daim geçerliliğini ve şıklığını koruyor: Gömlek ve pantolon ikilisi. Eğer siz de bu bayram geleneksel şıklıktan vazgeçmek istemeyenlerdenseniz, gardırobunuzda mutlaka bulunduğunu düşündüğümüz beyaz gömleğinizi, yine mutlaka gardırobunuzun bir yerlerinde asılı olan siyah kumaş pantolonunuz ile kombinleyebilirsiniz. Oldukça rafine ve klasik bir şıklık sergileyebileceğiniz bu bayram kombinini dilerseniz farklı renklerde de oluşturabilirsiniz.

Şık ve Zarif: Midi Boy Elbise ve Stiletto

Bayramda için kombin önerileri listesinde ikinci sırayı elbette zarafetin simgesi elbise modelleri alıyor. Abartısız desenli ve midi boy bir elbise tercih ederek güzelliğinizi ön plana çıkartabilir ve şıklığınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz. Bu kombini yine en etkili biçimde tamamlayabilmek için özel günler için sakladığınız stilettolarınızı kullanabilirsiniz. Renkli ve karışık desenli bir elbise tercih ettiyseniz, nude tonlarda bir stiletto ile kombini tamamlamanızda fayda var. Öte yandan elbiseniz tek renk ve oldukça sade ise, bayram kombininizin aradığı hareketi stilettolarınıza taşıyabilir ve çarpıcı renkte - ya da sezonun favorisi transparan olan - bir topuklu ayakkabıya yönelebilirsiniz.

Beğenilmemeniz Mümkün Değil: Küçük Siyah Elbise

Tıpkı beyaz gömlek ve siyah kumaş pantolonda olduğu gibi yine her kadının gardırobunda bulunan - bulunmasa da mutlaka bulunması gereken - bir parça olan küçük siyah elbise, bayram günleri gibi özel günler için biçilmiş kaftan. Bir parti elbisesi gibi iddialı ve kısa olmadığı sürece siz de zarif siyah elbisenizi bayram ziyaretlerinizde tercih edebilir ya da evinize gelen konukları onunla karşılayabilirsiniz. Klasik siyah bir topuklu ile kombinleyebileceğiniz siyah elbisenizi zıtlık yaratması adına beyaz aksesuarlarla da zenginleştirebilir ve giyim zevkinizle tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz.

Konforlu Bir Seçim: Triko Hırka, Gömlek & Etek/Pantolon

Bayram kombini bayanlar için şık olduğu kadar rahat da olmak zorunda. Eğer özellikle bayram ziyaretlerine çocuklarınızla birlikte gitmeyi planlıyor ve şıklıktan ziyade konfora önem veriyorsanız, bu bayram kombin önerilerimiz tam size göre. Jean rahatlığını bayramda da sürdürmek istiyorsanız favori kot pantolonunuzu şık bir bluz ile kombinleyerek bayram şıklığı havası yaratabilirsiniz. Elbisenin gideceğiniz lokasyona fazla kaçacağından şüpheleniyorsanız onun yerine etek ve gömlek kombini yapabilir, kombininizi bir triko hırka ile tamamlayarak yarı resmi bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer evinize gelecek misafirlerinizi karşılamak üzere bir bayram kombini arayışınız varsa, kot - tişört ya da kot - kazak gibi fazla salaş kombinlerden uzak durmanızı tavsiye ederiz.

Aile Boyu Uyum: Bayram Aile Kombinleri

Bayram için kombinler araştırırken ailenin geri kalanını da düşünmek lazım, değil mi? Eşiniz ve çocuklarınız ile birlikte uyum içerisinde görünmek istiyor ve çekilecek aile fotoğraflarında harika bir ahenk içerisinde olmak istiyorsanız, bayram aile kombinlerini tercih edebilirsiniz. Aile boyu uyumlu görünmek için elbette ailenin her bir bireyinin birebir aynı parçaları giymesine gerek yok. Renk, doku ve desen bakımından benzer parçaları tercih edebileceğiniz gibi farklı desenlerde olup renk skalası bakımından birbirini tamamlayan kombinlere de yönelebilirsiniz.

Daha Resmi Organizasyonlar İçin: Takım Elbise

Bu bayram aile ziyaretlerinden çok bir vakıf etkinliğine ya da bir hayır organizasyonuna katılıyor olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda olabildiğince şık görünmek ve katıldığınız daveti ciddiye aldığınızı göstermek için yarı resmi kombinler yerine takım elbise gibi ağır parçalara yönelmekte fayda var. Eğer gardırobunuzda halihazırda kullanabileceğiniz bir kadın takım elbise modeli varsa onu giyebilir, yoksa da dolabınızdaki ceketlerden birini renk ve doku bakımından uyuşacak bir kumaş pantolon ile bir araya getirebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113