• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

İZMİR MARŞI MI MEHTER MARŞI MI? 

Hasan Demirci

 

Sabaha kadar İzmir marşı çalacak, ülke bayram yaşayacak, kurtulduk kurtulduk diyen kişi İzmir yerine mehter marşını dinlemeye devam edebilirsin.

Siyasete taş devrini getirenlere inat, her şey güzel olacak diyen kişi, el işareti ile kalp yapıp, taş atan değil kalp atan kazanacak diyordun hani. 

Evet kalbini gönlünü millete atan kazandı. Siz elinizle kalp yapıp atsanız ne olur, kalbiniz taşlaşmış. Attığınız kalp değil artık o bir taştır. 

Motorsiklete benzin koyacak parası olmayan köylü, Erdoğan giderse bir kurban keseceğim demiş diye naralar atan kardeş köylü masrafa girmekten kurtuldu. Kurban kesmesine gerek kalmadı. 

Devlet evimizdir, hükümetler kiracımızdır, kontrat bitmiştir, evde tadilat yapılacaktır diyerek umutlanan arkadaş millet, adamına devam dedi kontratı uzattı. Evde tadilata gerek yok, israf haramdır. 

Suriyeliler den alacağı olanlar tahsil etsin, Pazartesi yola çıkıyorlar, paranız gitmesin diye alay eden garibim paran varsa Suriyeli de, şimdi de gidip alabilirsin. Kaçan göçen yok, 

21 yıla yaklaşan bu karanlığa hep birlikte son vereceğiz, diyen aydın ve mefkuresi geniş entelektüel dünyan yeniden karardı üzgünüm. Bahar gelecek diye umutlandın ama o bahar gelmeyecek bilesin. 

Algı yapmayın, insanlar inadına inadına muhalif kanada geçiyor, son seçimde faturayı önünüze koyacak diyerek ters algı yapan arkadaşım fatura çıktı gelip alabilirsin.

Çadır satanı gönderdik, pazar günü vatan topraklarını satanı da göndereceğiz diyen aceleci, vatanını satanı gönder çünkü bu gün pazartesi. Sana bizde yardım edelim, çünkü vatanını satan her şeyini satar 

Evlatlarımızın kemiklerini bir torbada kucaklarımıza verenleri tarihi bir dersle siyasetin çöplüğüne nasıl atacağınızı biliyorsunuz diyerek teröre 40-50 bin şehit vermiş Anadolu evladına akıl veren terör yaltakçısı askerimize polisimize kurşun sıkan, namlu doğrultanları yiğitlerimiz sarı torbalara koymaya devam edecek, söyle onlara canını seven teslim olsun. 

"ARAMIZDA KALSIN AMA KAZANIYORUZ" diyen ergen ruhlu aramızda kalmasın bütün dünya duysun 

KA ZA NA MA DI NIZ,
KAY BET Tİ NİZ...

Bir taraftan, Milletimiz iftiraya, yalana, kötülüğe fırsat vermeyecek diyen, diğer taraftan da olmadık yalan ve iftiraları atan zavallı yalanların ayağına dolandı mı?

Çok heyecanlı ve hevesliydiniz, bahar gelecek içerdeki tüm teröristler çıkarılacak dediniz ama size üzücü bir haber vereyim, baharınız gelmeyecek.

Baharınız başka bir bahara da kalmayacak.

Vee bu gün 29 Mayıs. İstanbul'un fethinin yıl dönümü. Hayırlara vesile olsun. Ne diyordunuz "zulüm 1453 te başladı". Zulüm ve zulmet 1453 te tarihin karanlıklarına gömüldü bir daha gün yüzü görmeyecek bu topraklarda. 

Buna alışsanız iyi olur. Biz milletimize yakışır eserler dikmeye devam edeceğiz.

15 Mayıs Pazartesi sabahına bilet alıp Türkiye'ye geliyoruz diyenlerden haber yok tabi. Onlara haber salın, yakınları havaalanında beklerken yaprak çiçek açtılar artık daha bekletmesinler. 

Artık bu topraklarda bu toprakların sahibi olan Anadolu insanı ile alay etmekten, parmak sallamaktan vazgeçin. İkinci sınıf insan olarak görmekten vazgeçin. Makarnacı, göbek kaşıyan, çulsuz, çoban gibi alaycı ifadeler onların öyle olduğu anlamına gelmiyor. Sizin çok rezil ve aşağılık duygulara sahip olduğunuz anlamına gelir. Kendinize gelin bu kaçıncı hüsrana uğrayışınız. 

Bu vesileyle, yeniden milletimizin büyük bir teveccühü ile seçilen Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyorum. Hayırlı hizmetlerde muvaffakiyetler nasip eylesin. 

TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLASIN...

Bu yazı toplam 775 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113