• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

İstanbul'un muhtarları Pendik'teydi

İstanbul'un muhtarları Pendik'teydi
Bir Süre Önce Türkiye Muhtarlar Federasyonuna Katılma kararı alan Pendik Muhtarlar Derneği, bu kararı nihayete erdirerek Pendik'teki toplantıda Federasyon Başkanına dilekçesini sundu.

İstanbul Muhtarlar Fedarasyonu aylık toplantsı 27 şubat günü Pendikli muhtarların ev sahipliğinde Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Federasyon Başkanı Kadir Delibalta’nın da katıldığı ve İstanbul’un dört bir yanından gelen muhtarların katıldığı  toplantıda konuşan Pendik Muhtarlar Dernek Başkanı Harun Yıldırım, "Pendikli Muhtarlar olarak bir olduk, birlik olduk ve hep birlikte Federasyon’a girmeyi başardık. Bu başarı hepimizindir, bugün başkanlık sıfatı bende ancak hepiniz muhtarların başkanı olacak niteliktesiniz. Bugün ben yarın siz. Hangimizin başkan olacağı hiç önemli değil, önemli olan başarıyı birlikte sağlamamızdır." dedi.

Federasyon Başkanı Kadir Delibalta'da yaptığıkonuşmada, Pendikli muhtarın birlikteliğine vurgu yaptı. Delibalta, " Pendikli muhtarların Federasyona katılması öyle sıradan bir iş değildir. Bize İstanbul’da en büyük güç veren bir ilçe olarak bu kararınızdan dolayı tüm muhtar arkadaşlarımı cani gönülden kutluyorum. Çok büyük mücadele verdik ve başardık. Başardık diyorum, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk defa muhtarları sarayda kabul etmesi inanın bizim örgütlü bir ve beraber hareket etmemizin bir ürünüdür, Gecemi gündüzüme kattım tatil demedim, bayram demedim. Durmaksızın çalıştım , arkadaşlar iyi hatırlayın iki yıl önce kapanması gündeme gelen bir muhtarlık kurumundan söz edilmekteydi. Bugün ise sarayda ağırlanan bir kurum haline geldik. Bunun tek bir izahı var; o da bizler muhtarlar olarak örgütlü olduk, birlik ve beraberlik içinde hareket  ve başarıya ulaştık."diye konuştu.

Pendik’e İstanbul’un dört bir köşesinden gelen muhtarlar tek tek kendilerini tanıtırken, Pendikli muhtarların birlik beraeberliği karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Konuk muhtarlar, " Pendikli arkadaşlarımızın dayanışmasından gıpta ettik. Umarız bizlerde ilçelerimizde aynı dayanışmayı gösterebiliriz."dediler.

Programda Federasyon Başkanı Kadir Delibalta, Pendik Muhtarlar Dernek Başkanı Harun Yıldırım’a  başarısından dolayı bir plaket taktim etti. Pendik Muhtarlar Dernek Başkanı Harun Yılıldırım, " Plaketi Pendikli Muhtar arkadaşlarım adına alıyor ve kabul ediyorum." dedi. Harun Yıldırım, Kadir Delibalta’ya Federasyona üyelik dilekçesini verdi ve Pendikli muhtarlar Derneği resmen üye oldu.

Beykoz Kavacık Mahalle Muhtarı AK Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yusuf Kesici ve CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday adayı  Kadıköy Sahrayı Cedit Mahalle Muhtarı Seval Özkan ,söz alarak muhtar arkadaşlarından önümüzdeki 7 haziran seçimleri için destek istediler

Daha sonra muhtarlar birlikte yemek yediler ve sorunlarını dile getirdiler. 

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

 


















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113