Özellikle yaygın medyada 2 Pendikli ismin AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olacağı sıklıkla gündeme getiriliyor.
Bu konu geçtiğimiz gün Cnn Türk'te yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünü yaptığı Tarafsız Bölge programında da gündem oldu.

Bu isimlerden biri yaptığı yatırımlarla İstanbul'un en başarılı Belediye Başkanı olan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin olurken, diğer isim ise AK Parti İBB Grup Sözcüsü Av.Murat Türkyılmaz oldu.
Ünlü Gazeteci Ahmet Hakan, Av.Murat Türkyılmaz'ın İBB Meclis toplantılarında akıcı ve güzel konuşmalar yaptığını, sosyal medyada Belediye meclisinde yaptığı konuşmalara rastladığını ve oldukça iyi konuştuğunu ifade etti.
Tarafsız Bölgenin konuşmacıları Pendik belediye Başkanı Ahmet Cin'i de sıklıkla gündeme getirdiler ve Pendik'e yaptığı yatırımları övdüler. Bilindiği gibi Pendik Belediyesi, İstanbul'da yatırıma en çok bütçe ayıran belediye olmuştu.

































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.