• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

İSBOYDER kabuk değiştirdi!

İSBOYDER kabuk değiştirdi!
İstanbul Boyabatlılar Derneği?nin ?Tebdili mekanda, ferahlık vardır.? düşüncesiyle taşındığı yeni dernek merkezinin açılışı, geçtiğimiz pazar günü, çok sayıda dernek üyesi Boyabatlılar?ın ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen, davullu zurnalı bir tören


İSBOYDER’İN YENİ MEKANI, DAHA GENİŞ VE FERAH
Yıllardır, Pendik Taşlıbayır’da faaliyet gösteren İSBOYDER dernek merkezinin, Orta Mahalle, Atlas Sokak, No: 6 Pendik adresindeki daha geniş ve ferah yeni bir mekanda tekrar hizmete girmesi, dernek üyesi Boyabatlılar tarafından “İSBOYDER, kabuk değiştirdi.” şeklinde algılandı.

ÖNCE KAHVALTI, SONRA AÇILIŞ
İSBOYDER Başkanı Cemal Demircan ve yönetiminin tam kadro hazır bulunduğu yeni dernek merkezinin açılışı, Pendik Belediyesi Ulaşım Daire Müdürü Ahmet Akçil ve belediye beyaz masa sorumlusu Enver Uçar, Akçaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Akça, Nur Yapı işletmesi sahibi Nuray Güner, BOYEMDER Başkanı Abdullah Demircan, Erkeç Köyü Dernek Başkanı Hakkı Yavaş, Türk Metal İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Pendik Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çınardere Mahalle Muhtarı Sabri Özcan, Orta Mahalle Muhtarı Turgut Beyaz, İSBOYDER önceki dönem başkanı İsmail Büyükkayıkçı ve çok sayıda Boyabatlı dernek üyelerinin de katıldığı bir törenle, dualar eşliğinde yapılan kurdela kesimiyle gerçekleşti. İlçe protokolünün davet edilmediği program, dernek yönetimi tarafından davetliler ve dernek üyesi hemşerilere verilen sabah kahvaltısıyla başladı.

BİR SONRAKİ AÇILIŞI, KENDİ MÜLKİYETİNDE OLACAK
Tamamen dernek yönetiminin özel katkı ve gayretleriyle hizmete giren yeni dernek merkezi açılışında bir konuşma yaparak, dernek faaliyetlerinin artarak devam edeceğini ve bundan sonraki dönemde üyeleri ve bölge insanının menfaatleri doğrultusunda daha fazla ses getirecek etkinlik ve faaliyetlerde bulunacaklarını önemle vurgulayan İSBOYDER Başkanı Cemal DEMİRCAN, “Öncelikle ifade edeyim ki, İSBOYDER’in bundan sonraki açılışı, mutlaka kendi mülkiyetinde olan yeni mekanında olacaktır. Bunun için, derneğimiz üyesi hemşehrilerimizden, derneklerine daha fazla sahip çıkmalarını istiyoruz. Hemşehrilerimiz sahip çıkarsa, kendi mülkiyetimizde olan dernek merkezimize en kısa sürede kavuşabiliriz.” şeklinde konuştu.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113