• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

İlişki yönetiminde farkındalılık

İlişki yönetiminde farkındalılık
Tuzla Belediyesi?nin Tuzlalı kadınlarla ortaklaşa düzenlediği, ?İlişki Yönetiminde Farkındalılık ve Biz Kadınlar? konulu konferans, İdris Güllüce Kültür Merkezi?nde, Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Canan Çetin tarafından verildi.


Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Arzu Öğüt Şimşek tarafından organize edilen programın sunuculuğunu, yine belediye personellerinden Yudum Çetref yaptı.
Programın açış konuşması Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın eşi Fatma Yazıcı tarafından yapıldı. Yazıcı konuşmasında, günümüzde kadının yeri ve öneminden bahsederken, “Kendine güvenen, topluma faydalı olan iyi bir anne, aynı zamanda iyi bir eş olabilen kadınların, günümüz Türkiyesi’nde başaramayacağı işler yoktur. Kadınlar, toplumda hep önemli yer tutmuşlar ve tutmaya da devam edeceklerdir. Kadın olarak bizler, sadece dış görüntümüzle değil, yaptığımız ve yapacağımız önemli hizmetlerle de iyi bir görüntü vermeliyiz.” dedi.
Prof. Dr. Canan Çetin ise, yıllar önce Tuzla’da tanışarak, bu programı başlatan zamanın belediye başkanı ve İstanbul Milletvekili İdris Güllüce’ye teşekkür ederek, başladığı sahne şovuna, kadınların niçin toplumda çok daha önem arzettiklerini bilimsel verilerle tek tek anlattı.
Çetin sunumunda, kadınların, kendilerine güvenmeleri ve bu güven doğrultusunda dayanışma ve paylaşma içinde örnek teşkil edecek bilgi ve kültür toplumu yaratmak için uğraş veren insanlar olduğunu belirtti.
Panalist Canan Çetin, bu tezlerini destekleyen mesleki hayatında yaşadığı bazı tecrübeleri, bilimsel verilerden örnekler vererek kuvetlendirdi.
Çetin, yaptığı kendine has sunumu ve şovuyla, salondakileri adeta sahneye kilitlemeyi başardı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113