• BIST 10173.42
  • Altın 2445.956
  • Dolar 32.2822
  • Euro 34.9585
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 5 °C

İbrahim Öztürk’te Teknoloji-Tasarım

İbrahim Öztürk’te Teknoloji-Tasarım
Öretmen İbrahim Öztürk İlk ve Ortaokulu’nun geleneksel yıl sonu teknoloji-tasarım ve resim sergisi törenle ziyarete açıldı.

Programa Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Kayhan, okul müdürleri Musa Okumuş, Selahattin Bakır, Mitat Çakır, Recep Ali Tay, Mustafa Bayram, Halef Yıldız, Rafet Ertekinoğlu, Yaşar Atay, Ayhan Dengez, Oktay Demir , Mustafa Arslanoğlu, Yaşar Yücel, Hakan Güler, Ahmet Acar ve çok sayıda eğitim yöneticisinin yanısıra öğretmen öğrenci ve veliler de katıldı.

Pendik Yeşilbağlar Mahallesi'nde eğitim öğretim faaliyetine devam eden Öğretmen İbrahim Öztürk İlk ve Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerince hazırlanan resim sergisi ile teknoloji tasarım sergisi geçtiğimiz 29 mayıs Çarşamba günü ilçe milli eğitim şube müdürü Zeki Kayhan tarafından açıldı.

Açılışta kısa bir selamlama konuşması yapan okul müdürü Musa Okumuş, "Okulumuz teknoloji tasarım öğretmenlerinden Hülya Tuna, görsel sanatlar öğretmeni Özgür Eylemçiftlik ile öğrencilerinin hazırladığı sergimizde bizleri yanlız bırakmayan başta şube müdürü Zeki Kayhan  olmak üzere katılan tüm idareci arkadaşlarımızı ve siz saygı değer davetlilere teşekkür ederim." dedi.

Şube Müdürü Zeki Kayhan'da konuşmasında, "Çocuklarımızın yıl boyu uzun uğraşlar sonucu aldığı eğitimlerin okul bünyesinde idareci ve velilerin huzuruna çıkartıp sergilemeleri bir medeni cesaret örneğidir. Okul müdürümüz Musa Bey’i çok eski tanırım. Çok başarılı bir eğitim yöneticisidir. Kendilerini ve ekibini böylesi başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, öğrenci ve öğretmenlerimizin başarılarının devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

Okulun 1-2. kat koridorunda açılan resim, teknoloji ve tasarım sergisi davetliler tarafından tek tek gezildi. Öğrencilerin ürettikleri yeni buluşlar ise prorama katılan okul idarecileri tarafından dikkatle incelendi, mucit öğrencilerin buluşları tam not aldı.

Daha sonra okul aile birliği üyeleri ve okul çalışanlarından Sevgi Özbakır, Sevcan Bavul ve Ayşe Güler  tarafından hazırlanan ikramlarla program sona erdi.











  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113