• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

?HAYIR? çıkarsa dünyanın yüzüne nasıl bakarız

?HAYIR? çıkarsa dünyanın yüzüne nasıl bakarız
Referandumla ilgili bir söyleşi programı öncesi AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı?nı ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, burada yaptığı açıklamada, ?28 yıl sonra da olsa darbecilerin sorgulanabilmesini sağlayacak anayasa değişikliği oylama


Geçtiğimiz 14 Ağustos günü gerçekleşen ziyarette, ilçe başkanı Av. Temurhan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe binasında bir araya gelen bakan Günay, genel siyaset ile bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bir takım bilgiler verdi.

TÜRK HALKININ “HAYIR” DİYEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM
 Açıklamalarında, 12 Eylül’de yapılacak olan referandum konusuna da değinen bakan Günay, “Bu oylama, AK Parti’nin değil, Türkiye’nin geleceğinin oylaması olacak. Bu nedenle, Türk halkının, bu oylamada ‘hayır’ diyebileceğini düşünmüyorum. Çünkü, bu anayasa değişikliği paketi, Türkiye’mizin önünü açarak, darbecilerin önünü tıkıyor ve bundan sonra darbe yapılabilmesine imkan tanımıyor. Yeni anayasa, kamusal ve sosyal alanda halkımıza çeşitli özgürlükler tanıyor ve yeni haklar getiriyor. Türkiye ve Türk halkı için büyük önem taşıyan, 28 yıl sonra da olsa darbecilerin sorgulanabilmesine imkan sağlayacak bu oylamada ‘Hayır’ çıkarsa, Türkiye olarak dünyanın yüzüne nasıl bakarız.” dedi.

KARTAL OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ
Programda kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, referandumda Kartal’dan, Türkiye ortalamasının üzerinde bir oranda “Evet” çıkacağını kaydederek, “Kartal olarak, bu hayati oylamada üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirme gayretindeyiz. Bundan dolayı mahallelerde yürüttüğümüz çalışmalarımızı oldukça hızlandırdık. Siyasi görüşleri ne olursa olsun tüm seçmenlere ulaşarak, yeni anayasanın getirdiği yenilikleri en ince ayrıntısına kadar anlatacağız. Ayrıca siyasi rakiplerimiz ve art niyetliler tarafından yürütülen karalama ve yönlendirme çalışmalarını da bertaraf edeceğiz.” şeklinde konuştu.

GÜNAY, KARTALLILARA AK NOKTA DA SESLENDİ
Konuşmaların ardından beraberindekilerle birlikte Yasin Ağa Geçidi’nin önünde kurulan AK Nokta’ya giden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kartallılara, anayasa değişikliği paketinin içeriği ve getirdiği yenilikler hakkında açıklayıcı bilgiler vererek, vatandaşların bilgilenmesini sağladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113