• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Hatice Enginar AK Parti'den aday adayı

Hatice Enginar AK Parti'den aday adayı
Ak Parti Bilecik Milletvekili Aday adayı Hatice Enginar?a Bilecik?li hemşehrilerinden tam destek

Tuzlanın tanınmış iş kadını aslen Bilecik Bozüyük'lü olan Hatice Enginar Bilecik AK Parti Milletvekili aday adayılığını Tuzla Belediyesi Aydıntepe tesislerinde yaptıgı toplantıda açıkladı.

Toplantı’ya İstanbul’da ve Kocaeli’de bulunan Bilecikliler dernek başkanları ve davetliler katıldı. Dernek başkanlarının ortak kararı hemşehrileri Hatice Enginar’a tam destek verdiklerini söylediler. Toplantıda konuşan İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı İbrahim Yılmam şunları söyledi. Dernek tüzüğümüzde de belirtilen, kuruluş amacımız Bilecik’lilerin  birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmek iyi günde, kötü günde biri birimize destek ve yanında olmaktır. Biz de burada hemşehrimiz Hatice Enginar’a destek olmak amacı ile buradayız. Biliyoruz ki; sorunları daha çabuk ve kolay çözmenin tek yolu örgütlenmektir. Günümüz dünyasında zayıfların yaşama şanslarının ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Öyleyse birlik olup beraber hareket etmek zorundayız dedi.

Hatice Enginar "Bende Varım"Dedi

Genç,dinamik,azimli,hizmet gönüllüsü Tuzlanın tanınmış iş kadını aslen Bilecik Bozüyük'lü olan Hatice Enginar Bilecik AK Parti Milletvekili aday adayılığını açıkladı.  Enginar, açıklamasında, 2012 yılından beri Bilecik ve İstanbul’da sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmalarına devam ettiğini belirterek, “Siyasi arenada ‘Ben değil, biz olmak için’ çalışmalarımızı yürütüyoruz. AK Partiye gönül verdik, herkesin desteğiyle yürümek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Enginar, açıklamasında şunları kaydetti: “2003 – 2009 yılları arasında AK Parti Tuzla Teşkilatı Kadın Kollarında, 2009 – 2012 yılları arasında da Tuzla Belediyesi’nde ve gönül elleri çarşısında aktif olarak çalıştım. 2012 yılından beri dış ticaret ve muhasebe işini ifa etmekteyim. Bozüyük AK Parti Teşkilatının çalışmalarında gönüllü yer aldım. Memleketime daha iyi hizmet etmek için AK Parti Bilecik Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Gönüllerde kalıplaşmış, yabancılaşmış sert buzları eritip dostluğa, kapalı kapıları bir bir aralayarak insanın rengine, şekline, kusuruna bakmadan, yaratılanı yaratandan ötürü hoş görerek, Yunus'un diliyle, Veysel Karani'nin gönlüyle, Mevlanın kalbiyle hep beraber el ele gönül gönülle sevgi dolu yarınlara, sevgi dolu yüreklere koşacağız.”dedi



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113