• BIST 10158.63
  • Altın 2471.061
  • Dolar 32.1553
  • Euro 34.9051
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Güllübağlar İMKB 160 mezun verdi

Güllübağlar İMKB 160 mezun verdi
2005 yılında egitim ve öğretime başlayan Güllübağlar İMKB Endüstri ve Meslek Lisesi, 7 nci yılında 160 mezun verdi.

Lisede, AB projelerinin ön plana çıktığını görmek mümkün. Yıl içerisinde çok sayıda AB projesinin gerçekleştirildiği okul yönetimi tarafından seslendiriliyor.

İMKB Lisesi Müdürü Serkan Gür‘ün iverdiği bilgiye göre önümüzdeki yıl okullarında İsveç’in ünlü otomobil markası Volvo bir labaratuar kuracak.

1 Haziran Cuma günü okulda mezuniyet töreni coşkusu yaşandı.  Törene Belediye Başkanı Kenan Şahin, il genel meclisi üyesi Mehmet Topal, ilçe milli eğitim müdürü Hamit Çakır, kalabalaık bir veli ve davetli gurubu katıldı.

Törende konuşan Hamit Çakır, “Belediye başkanımız Kenan Şahin okumaya çok önem veriyor. Bunu göz önüne alarak okumayı alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor. Bİzlerde Milli Eğitim müdoürlüğü olarak çocuklarımızın çok kitap okumalarını istiyoruz. Bu amaçla yıl içerisinde kampanyalar gerçekleştirdik. Çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı artmaya başladı. Velilerimizde bu konuda bize yardımcı olmalı ve önce kendileri okumalı, sonra da çocuklarını okumaya teşvik etmeli.”

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’de konuşmasında, “Sizlerin bir doktor, bir mühendis olmanız yanında,  vatanını milletini seven iyi bir insan olmanızı istiyorum. Ülkemiz hedef büyütmüş durumda. Dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girebilmemiz, sizlerin iyi yetişmesine bağlı. Büyük düşünmenizi, büyük hedefler koymanızı istiyorum.”dedi.

Okul müdürü Serkan Gür ise, “Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin sizin gibi iyi yetişmiş bir neslin elinde daha da yüksek yerlere geleceğinden şüphem yoktur.” dedi.

2005 yılında 90 öğrenci ile eğitim ve öğretime başlayan okulun, bu gün 900 öğrenci, 80 öğretmenle milli eğitim camiası içinde hatırı sayılır bir yer aldığı ifade edildi.

 




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113