• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Gülizar Zeki Obdan?a Modern Anasınıfı

Gülizar Zeki Obdan?a Modern Anasınıfı
Pendik Güzelyalı Mahallesi?ndeki Gülizar Zeki Obdan İlkokulu?na Türk Kadınlar Birliği Pendik Şubesi tarafından son derece modern bir anasınfı yaptırıldı.

10 mayıs Cumartesi günü saat 11.00’da okul konferans salonunda  düzenlenen açılış törenine, ilçe milli eğitim müdürü Recep Dernekbaş, Türk Kadınlar Birliği Pendik Şube Başkanı Özen Öztanyel ve yönetim kurulu üyeleri, Güzelyalı Muhtarı Farık Savaş, Mustafa Karuşağı İlkokul Müdürü İzzet Diktaş, Öğretmenevleri Ortaokulu Müdürü Mitat Çakır, okul aile birliği başkan ve yönetimi, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan okul müdürü Şenel Aybakan, sözlerinin başında, eğitim seferberliğinin en güzel örneğinin Pendik’te  yaşandığına dikkat çekerek, “Okulumuza yaptığı yardımlar ve gösterdiği hayırseverlik örneğinden dolayı Türk Kadınlar Birliği Pendik Şubesi’ne ve  ilgili hayırseverlere teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımızın eğitimine yapılan yatırımı, tüm insanlığın geleceğine yapılan bir yatırım olarak görüyoruz. Daha önceleri biz hayırseverleri çok uzaklarda arardık ancak hemen yanıbaşımızda olduklarını gördük. Böylesi yardımsever insanların olması mutluluk verici.” ifadesinde bulundu.Müdür Şenel Aybakan, 2014-2015 eğitim öğretim yılını okuma yılı ilan ettiklerini her öğrencinin evinde bir kütüphane hedeflerinin olduğunu, ancak henüz okullarında kütüphane bulunmadığını bu vesileyle hayırseverlere bir çağrı daha yaptığını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, törende yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet tarihiyle yaşıt olan Türk Kadınlar Birliği Pendik Şubesini eğitime yaptığı katkılardan dolayı kutluyor, yardımlarının devamını diliyorum. En mühim mesele eğitimdir. İnsan eğitim aldıkça memleketine ve milletine faydalı olur. İnşallah bu okuldan memleketimize, milletimize faydalı insanlar yetişir. Ana sınıfı ilçemize ve çocuklarımıza hayırlı olsun.”diye konuştu.

Türk Kadınlar Birliği Pendik Şube Başkanı Özen Öztanyel, “ Yalnızca Pendik’te değil, Türkiye’nin dört bir yanında  eğitim ağırlıklı sürekli yardım kampanyaları düzenlemekteyiz. Biz paraya el dahi sürmeyiz, hayırsever üyelerimiz ile ihtiyaç halindeki kurum, kuruluş ve şahısları buluşturup gereğinin yapılması için çaba sarfederiz. Yıllarca böyle yaptık ve  bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Anasınıfı öğretmenleri, Berna Taşdemir, Arife Koç, Çiğdem Çiçek Atmaca, Esra Yüksel, Şeyma Emir Köroğlu ve Saadet öğretmenin birlikte organize ettiği programda anasınıfı öğrencileri sahne aldı. Miniklerin, halk oyunları, skeç ve şiir gösterileri davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Konuşmaların ardından Türk Kadınlar Birliği Pendik Şubesi aracılığıyla okula anasınıfı kazandıran hayırseverlere, protokol mensupları tarafından birer plaket takdim edildi.

Kurdela kesiminin ardından, Gülizar Zeki Obdan İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Döne Karakuş ve yöneticileri Sevgi İce, Gülsüm Ünan ve Sonay Aygün tarafından özenle hazırlanan ikramlar davetlilere sunuldu.

 

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK


























  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113