• BIST 10276.88
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Gaziantepspor'da bileğini bükemedi

Gaziantepspor'da bileğini bükemedi
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda mücadele eden Tuzlaspor'a, Süper Lİg Ekibi Gaziantespor'da diş geçiremedi. Kamil Ocak Stadındaki karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Tuzlaspor Kupada Tarih Yazmaya Devam Ediyor

Gaziantepspor 2-2 Tuzlaspor 

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda mücadele eden Tuzlaspor, Gaziantespor'la Kamil Ocak Stadı'nda 2-2 berabere kaldı.Tuzlaspor bu beraberlikle grupta 7 puanla liderliğini devam ettirdi.

Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep de Tuzlaspor'u yalnız bırakmadı. Yaklaşık 25 kişilik Cefakar Tuzlaspor Taraftarları 90 dakika hiç susmadı.

Maçtan Önemli Dakikalar

12.dakikada Yakup Alkan, yaklaşık 30 metreden mükemmel bir şut çekti. Ağlarla buluşan bu top Tuzlaspor'u 1-0 öne geçirdi.

Evsahibi Gaziantep, 28. dakikada İbrahim Akın'ın ayağından skoru 1-1'e getiren golü attı. Müsabakanın ilk yarısı karşılıklmı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Süper Lİg Temsilcisi Gaziantep ikinci yanrıya daha atak başladı. 51'inci dakikada Oğulcan, Gaziantepspor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

64. Dakikada Orta Sahada Erdem'i düşüren Arokoyo, ikinci sarı kartı görerek oyundışı kaldı.

Rakibir 10 kişi kalması üzerine temsilcimiz, daha atak bir futbol oynamaya ve Gaziantepq kalesinmde daha sık görülmeye başladı. 72. dakikada Müslüm ceza sahası içinde elle oynayınca hakem penaltı noktasını gösterdi Penaltıyı Mehmet Alaeddinoğlu gole çevirdi, 2-2 oldu. Bu skor aynı zamanda 90 dakikanın sonucuydu.

Daha öncede kendi evinde Süper Lİgi ekipleri Kasımpaşa ve Sivasspor'u aynı skorla 3-1'le mağlup eden Tuzlaspor, kupadaki üçüncü maçında da kaybetmedi.

STAT: Kamil Ocak

HAKEMLER: Özgüç Türkalp- Serkan Çimen- İlker Takpak 

GAZİANTEPSPOR: Bora Barış (Şenol Can Dk. 46) Arokoyo Erman Bulucu Oğulcan Çağlayan (Binya Dk. 70) Abdulkadir Kayalı İbrahim Akın Serhan (Muhammet Demir Dk. 68) Koray Muhammed Müslüm 

YEDEKLER: Eray Mustafa İbrahim Halil Gülhan

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

TUZLASPOR: Emre Aydın Yusuf Orhan Sefa Durmuş (Erdem Koçal Dk. 61)Yakup Alkan (Ozan Papaker Dk. 83) Okan Baydemir Emre Kara Mustafa Gürel Mehmet Alaeddinoğlu Yusuf Onur Arıkan Kemal Samet Özen (Aykut Topal Dk. 46)Okan Duran

YEDEKLER: Bekir Demircan Serdar Salgın Osman Karaman Okan Özdemir

TEKNİK DİREKTÖR: Zafer Yiğit

GOLLER: Yakup Alkan (Dk. 12) Mehmet (Dk. 72 Pen.) (Tuzlaspor) İbrahim Akın (Dk. 28) Oğulcan Çağlayan (Dk. 51) (Gaziantepspor)

KIRMIZI KART: Arokoyo (Dk. 64) (Gaziantepspor)

SARI KARTLAR: Serhan Arokoyo Müslüm

Koray(Gaziantepspor) Aykut Topal (Tuzlaspor)

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: LEVENT AYHAN SELAM TUZLA GAZETESİ

 


 













  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113