• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Eşinin olay paylaşımına Mahmut Tekdemir'den açıklama geldi!

Eşinin olay paylaşımına Mahmut Tekdemir'den açıklama geldi!
Türk Futbolunun efendi ismi ve Medipol Başakşehir kaptanı Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir'in Galatasaray maçı sonrası sosyal medyadan yaptığı açıklama gündem olmuştu. Deneyimli futbolcu eşinin sözleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında cumartesi günü rakip sahada Medipol Başakşehir'i 7-0 mağlup ederek haftanın en sansasyonel sonucuna imza atmıştı. Başakşehir kaptanı Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir'in karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklama büyük yankı uyandırmıştı.
'BİZ SİZİ O SAHAYA GÖMERİZ'

Eda Tekdemir, "Bir şey demiyorum. 7'yle siz sevinin. Tabii biz sizin için çok büyük bir rakibiz ama keser döner, sap döner. Biz sizi o sahaya gömeriz... Bu lig çok uzun. Bu saatten sonra Galatasaray'ın tek rakibi bizmişiz. Çok mutlu oldum. Çünkü anca biz rakip olabiliriz. Benim de tek rakibim Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ya da en kötü Sivasspor" ifadelerini kullandı.
Deneyimli futbolcu eşinin sosyal medyada yaptığı paylaşımla ilgili Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.

'ARKADAŞ GRUBUNA YAPTIĞI BİR SİTEM'

Sosyal medyada çok konuşulan paylaşımla ilgili konuşan Mahmut Tekdemir açıklamasında, "Bir paylaşım yaptı eşim, şimdi bizim evimize gelen, ekmeğimizi soframızı paylaştığımız kişiler, sonra bizden bilet isteyen insanlar bu şekilde paylaşım yapınca eşimin hoşuna gitmedi ve o niyetle o paylaşımı yaptı. Herhangi bir artniyet düşünmek gibi bir durum olamaz. Kendi sosyal medya hesabından kendi arkadaş grubuna yaptığı bir sitem bu. Bunun farklı yönlere çekilmesi hoş olmuyor. Bir hafta geçsin, bir hafta sonra başka bir maçta paylaşım yapabilirsin." diye konuştu.

icin-930.jpg
'BİZE YAKIŞMAYAN BİR PERFORMANS'

Galatasaray 'a karşı oynadıkları maçla ilgili sorulan soruya ise Tekdemir, "Sezon geneline baktığınız zaman bize yakışmayacak bir performans oldu. Bireysel hatalar çok yaptık. Dünya Kupası arasında toparlanacağız, hatalarımızdan ders çıkaracağız. Bireysel performanslarımızı artırarak istediğimiz seviyeye gelmek istiyoruz." sözlerini kullandı.

'GALATASARAY SEVİYEMİZİ HATIRLATTI'

Galatasaray maçı sonrası teknik direktör Emre Belözoğlu'nun basına yaptığı açıklamaları kendilerine de söylediğini belirten Mahmut Tekdemir açıklamasında, "Hocamız zaten basına yaptığı açıklamayı bize içeride de söyledi. Galatasaray bize hangi seviyede olduğumuzu hatırlattı. İyi çalışarak Dünya Kupası'ndan sonra toparlanacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. KAYNAK:MİLLİYET

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113