• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 24 °C

Erdoğan’a Vefa

İbrahim Ciminli

Yaklaşık 50 yıldır siyasetin içinde, milletinin hizmetinde olan bir lider. Her seferinde yeniden düştüğü yerden ayağa kalkmış, hiç bir zaman davasından Türkiye sevdasından, millet sevgisinden vazgeçmemiş, milletiyle birlikte yürüyüşüne devam etmiştir.

Yurduna bağlı, umutlarına bağlı, milletine güvenen, onlarla üzülüp, onlarla sevinen bir lider.

Hem seven, hem de sevilen bir lider. Vatanın ve milletin, milli ve manevi değerlerin yılmaz savunucusu, bunlara halel getirecek her girişime karşı aslanlar gibi kükreyen, yürekli, ve delikanlı bir lider.

Gücünü önce imanından, sonra milletinden almaktadır. 28 Mayısta, ona öyle bir güç verelim ki; ülkemiz üzerinde hain emelleri olanların, yeni 27 Mayıslar hesap edenlerin hevesleri kursaklarında kalsın. 28 Mayısta Adnan Menderes’in ruhunu ayağa kaldırıyoruz. 29 Mayıs’ta Fatih’in fethini ve Ayasofya’nın dirilişini kutluyoruz. Bağımsız ve Büyük Türkiye’nin yürüyüşüne “Erdoğan’la devam” diyoruz inşallah.

Milletimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vefa göstermiş ve Meclis çoğunluğunu Cumhur ittifakına vermiştir. En yüksek oyu da Erdoğan almıştır. Ancak seçim yarım puanla ikinci tura kalmıştır. Şimdi Erdoğan’a vefa zamanı. Daha güçlü bir destekle..

Erdoğan’ın yaptığı hizmetler yapacaklarının teminatıdır. Türkiye’nin bekası, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru ve refahı için, istikrar ve istikbal için Erdoğan’a vefa gösteriyoruz. Şimdiye kadar yaptıklarını takdir ediyor, bundan sonra yapacaklarını destekliyor, sözüne ve tecrübesine güveniyoruz. 

Erdoğan büyük farkla kazanmalı ki; içeride ve dışarıda güçlü bir ses, kuvvetli bir irade olsun. Başkalarının bütün mazeretleri de boşlukta kalsın. Ülkemiz bugün, her zamankinden daha çok tehdit ve tehlike altındadır. Bütün bunları engelleyecek ve ortadan kaldıracak yegâne güç, Cumhur’un iradesidir ve Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir şekilde yeniden seçilmesidir.

Bu yazı toplam 826 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113