• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Elif Kitabevi'nden bir şube daha

Elif Kitabevi'nden bir şube daha
Elif Kitabevi'nin dördüncü şubesi görkemli bir törenle Namık Kemal Caddesi'nde hizmete girdi.

Pendik'in en eski kitabevlerinden Elif Kitabevi, kırtasiye alanındaki büyümesini devam ettiriyor. Kurtköy'den sonra, Pendik Doğu Mahallesi Namık Kemal Caddesi'ne de şube açan Kitabevi'nin kırtasiye bölümü daha geniş bir mekanda hizmet verecek. Yaklaşık 1000 metrekarelik geniş bir mekande hizmet verecek olan Elif Kitap ve Kırtasiye Mağazası'nın açılışı 31 Mayıs Cumartesi günü görkemli bir törenle hizmete girdi.

Mağazanın açılışına TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Pendik Belediye Başkan Danışmanı İbrahim Ciminli, Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Kahyaoğlu, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve yöneticileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda Pendikli katıldı.

Dualar eşliğinde açılan Elif Kitabevi'nde kurdelayı Pendik Kaymakamı Osman Tunç ve İşletme Sahibi Mikdat Uludağ birlikte kestiler. Kaymakam Osman Tunç, açılışta yaptığı konuşmada, " Bir kaç ay önce Elif Kitabevi'nin Kurtköy Mağazası'nı hizmete açmıştım. Şimdi de Pendik Merkez Şubesi'nin açılışını gerçekleştiriyorum. Bu tür müesseseler çok önemlidir. Toplumların okumasına vesile olan bu mekanlar çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. İşletmeciler Mikdat Uludağ ve Numan Uludağ'ın şahsında tüm Pendiklilere hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

Mikdat ve Numan Uludağ, daha geniş ve kullanışlı bir mekanda hizmet verebilmek amacıyla yeni şubeyi hizmete açtıklarını söylediler. Mikdat Uludağ, açılışa katılan tüm protokol üyelerine ve Pendiklilere teşekkür etti.

Elif Kitabevi Merkez Şubesi; Doğu Mahallesi Namık Kemal Caddesi, No.3 Pendik adresinde hizmet verecek.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK












  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113